Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:30:39
Rieker
Rieker
92532-00 Schwarz
478 kr
(597 kr)
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet

Skotype:

Farv:

Lilla, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

52182-00

Rieker 92532-00 Schwarz


Rieker er en velkendt tysk virksomhed, der har produceret mange smarte lædersko til både mænd og kvinder. Med Rieker 92532-00 Schwarz har de fremstillet endnu en stilren skomodel velegnet til mange stilarter. De sorte sko med hæle giver et elegant udseende og er foret med lammeuld helt ud til tæerne.

Stil og eleganceØnsker du et flot og stilrent udseende, er disse sko lige noget for dig. Skoene er lavet af syntetisk læder. De er foret med varmt lammeuld, et materiale, som er åndbart og antibakterielt. Perfekt til dig, der vil se godt ud selvom det er koldt udenfor.

Match med fint tøjDisse sko fra Rieker har et elegant look og er ideelle til lidt finere festtøj. Jakke, kjole og andet fint tøj passer til disse sko. Skoene ser også godt ud med en fin kjole eller stramme jeans.

Pleje af syntetiske skoSyntetisk læder skal ikke plejes på samme måde som almindeligt læder. Brug i stedet en fugtig klud til at rengøre skoene. Undgå brug af imprægneringsspray, da dette kan beskadige eller misfarve syntetisk læder.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×