Duffy
Duffy
97-09500 White

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

11 cm

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

49087-01

Duffy 97-09500 WhiteGiv dit outfit et løft med disse stilfulde Duffy 97-09500 White. Disse hæle har en stilfuld og frisk farve i hvid og en dekorativ strop, som du også kan justere for at ændre størrelsen. Skoens solide hæl gør det stabilt og let at gå i skoene, selvom de er 11 centimeter høje.

Pæne sko af høj kvalitetDuffy 97-09500 White er fremstillet af et syntetisk materiale, der minder meget om hvidt læder. Skoene har en reel og stærk gummi sål, der hænger sammen med hele hælen. Dette øger stabiliteten af skoen og gøre dem mere holdbare. Ydersålen har et robust design, som giver dig et bedre greb på vejen.

Når skoene er i centrumDuffy 97-09500 er virkelig en sko model, der der giver opmærksomhed. De høje og åbne sko passer perfekt om sommeren, når du endelig kan tage alle de smarte og fancy kjoler frem. De vil også være rigtigt pæne at matche til stramme jeans og en behagelig skjorte.

Vedligeholdelsesråd til din DuffyDa disse Duffy sko er lavet af et syntetisk materiale, kan du ikke smøre dem med læderfedt. Men der er mange gode skoplejeprodukter til netop syntetiske materialer, især til de sko, der er lavet af imiteret læder. Sørg for at holde dine sko rene og undgå regn.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30898 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×