Duffy
Duffy
97-39049 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

10,5 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

51786-00

Duffy 97-39049 Black


Duffy har eksisteret i mange år og er et populært mærke, som mange synes om. Denne særlige skomodel er højhælet og har et matsort udseende. Modellen passer til dem, der har en velklædt og elegant stil. Perfekt at bruge til særlige lejligheder.

Høje hæle i sort læder


Disse smukke sko har en hæl på hele 10,5 cm. Skoene er sorte og har et mat udseende der ligner ruskind eller grovere læder. Disse sko er lavet af kunstlæder, hvilket betyder at du ikke behøver at tage dig af skoene, ligeså meget som almindelige lædersko.

Sorte sko til en elegant stil


De høje hæle og det matte udseende går meget godt til en smuk kjole eller nederdel. Når du ønsker at se elegant ud, kan du matche skoene med en lang mørk kjole fort få et mystisk og flot outfit. Skoene har en lynlås i siden, hvilket gør dem nemme at tage på.

Kunstlæder behøver ikke meget pleje


En fordel ved syntetisk læder er, at det ikke behøver næring og regelmæssig pleje, som naturligt læder f.eks. gør. Hvis du kommer til at få snavs eller pletter på skoene, kan du bruge en fugtig klud til at fjerne det. Du kan også bruge en mild sæbe til forsigtigt at skrubbe de værste pletter væk med.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×