Hej Emma, kan du fortælle lidt om vores konkurrencer?

Gerne! Af og til arrangerer vi nogle sjove konkurrencer på Footway, og man har her chancen for at vinde rigtig fine priser. Det er fantastisk at konkurrere på de sociale medier. Man skal blot huske på, at hverken Facebook eller Instagram sponsorerer konkurrencerne på nogen måde. Det er op til dig at betale eventuel skat af gevinsten. Men husk, at du har vundet en konkurrence!

Vi ønsker, at konkurrencerne bliver både personlige og sjove, og du skal derfor være ophavsmand til dine forskellige konkurrencebidrag, det være sig billeder og tekst. Når du indsender dit bidrag, accepterer du vores konkurrencevilkår og anvendelsesvilkår for den pågældende platform. Kræver konkurrencen, at du offentliggør et billede på Instagram, er det nødvendigt, at du åbner en Instagram-konto, så vi kan se dit bidrag. Facebook forbeholder sig retten til at se bort fra bidrag, uden nærmere notifikation til ophavsmanden, hvis indlægget virker til at være ulovligt, stødende eller på anden vis etisk og moralsk upassende, ligesom det ej heller må stride mod Footways egne policys.

Der må kun indsendes ét bidrag pr. konkurrence. Vinder du en konkurrence, og kan vi ikke få kontakt med dig inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at udpege en ny vinder. Gevinsten skal anvendes inden 3 måneder, ellers regnes den som værende brugt. Du skal være bosiddende i Danmark og være mindst 18 år for at kunne deltage, alternativt skal du have din værges tilsagn. Du finder alle andre oplysninger under selve konkurrencen. Held og lykke!


30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×