UGG
UGG
Adirondack Boot II Otter
2 197 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder, Ruskind

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

18,5 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

05872-02

UGG Australia Adirondack Boot II OtterSelvom Australien ikke er kendt for et koldt klima, så er det australske mærke UGG kendt for sine varme vinterstøvler af høj kvalitet. Denne skomodel er blandt deres mest populære modeller. Med et elegant design og varmende egenskaber imponerer støvlen virkelig, især når det er rigtig koldt vejr udenfor.

Vinterstøvler, der klarer det barske vejrDisse støvler har en dejlig uldkrage, en varm, indvendig foring af uld og et ydre af fåreskind. Disse materialer er naturligvis varme, komfortable og flotte. Under skoene er en Vibram-sål med mønstret gummi. Støvlerne beskytter dig i både koldt og vådt vejr.

Varm og dejlig vinterstøvle


Vælg et par UGG-støvler, hvis du ønsker et flot look samtidig med, at du vil holde fødderne varme om vinteren. Adirondack Boot II Otter har en flot brun farve, som passer til de fleste tøjstile. Det brune udseende fungerer godt med både lyse og mørke farver. Med disse støvler vil du næppe få kolde fødder om vinteren.

Pleje af støvler fra UGG


Alle sko fra UGG er af høj kvalitet, men lidt pleje skader ikke. Pas på det brune læder på skoene ved at anvende en passende skocreme. Sørg for at børste dine sko rene for sne, støv og andet snavs, der kan blive fanget på skoene om vinteren.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×