Timberland
Timberland
6 Inch Premium Boot Wheat
1 037 kr
(1 297 kr)
inkl. moms

Kundedata

Timberland opleves som normale i størrelsen ifølge 12000 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

05791-00

Timberland AF 6 Inch Premium Boot Wheat WheatTimberland AF 6 Inch Premium Boot Wheat Wheat er en stor favorit her hos os. Den klassiske støvle i gult læder er både kraftig, holdbar og har en høj grad af komfort. Timberland er helt til at regne med, når det handler om støvler og sko med høj kvalitet og funktionalitet.

Kraftfuldt læderTimberland AF 6 Inch er en perfekt allround-støvle, du kan bruge hele året. Det kraftige læder er forholdsvis støv- og vandafvisende. Brug gerne ekstra sokker eller tilføj en ekstra indersål, hvis du skal bruge støvlerne i ekstra koldt vejr. Mønsterstrukturen på undersålen er rigtig god i disse solide støvler.

Skab din personlige stilTimberland AF 6 Inch er en klassisk støvle, der passer perfekt til jeans (gerne slidte), en flannelskjorte og en cool læderjakke. Støvlerne fungerer også rigtig godt med et par mørke chinos, en hvid skjorte og stilfulde accessories. Helt klart en alsidig støvle!

Kvalitetssko har brug for plejeTimberland-støvler er i meget høj kvalitet, og du kan bruge det samme par år efter år. Men for at læderet skal forblive pænt, er det vigtigt, at du både imprægnerer støvlerne og rengør dem efter behov. Børst gerne støvlerne med en skobørste, hvis de bliver snavsede.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

R
Rene Carolito Philips
Oversætte
F
Farah, Footway

Great to hear tat Rene !!! :raised_hands: :raised_hands: :raised_hands: :star_struck:

Oversætte
0
Z
zenzokhabo82@gmail.com
Oversætte
R
ravveedee
Oversætte
Show more posts

28249 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK