Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 10:47:11
Timberland
Timberland - Af 6In Prem Black
Timberland
Af 6In Prem Black
1 347 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Timberland Af 6In Prem Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

47094-00

Timberland Af 6In Prem Black


Timberland Af 6In Prem Black er den mest klassiske støvle fra det store varemærke. Disse sorte støvler er et must, hvis du stiller høje krav til kvalitet, komfort, funktionalitet og stil. Støvlerne er vandtætte, former sig efter foden og kan bruges det meste af året. En god forretning? Ja!

Timberlands materialevalg


Timberland har gjort sit navn kendt i hele verden og mange tænker nok på kvalitet og design, når de tænker på Timberland. Timberland Af 6In Prem Black er lavet af et kraftigt nubucklæder, en grov gummisål og en komfortabel inderside. Støvlerne har desuden en polstret kant, der betyder, at de sidder meget behageligt mod anklen.

Støvler, der passer til alt


Måske virker det en anelse optimistisk, at et par støvler kan passe til alt, men faktum er, at Timberland Af 6In Prem Black gør. Disse stilfulde sorte støvler du kan bære til shorts, habitbukser og jeans. De passer ligeså vel til en rocket stil som til en pænere og mere proper stil.

Sko, der ældes godt


Timberland Af 6In Prem Black er et par støvler, som du kan bære år efter år. Sørg for at starte med at imprægnere skoene, når du får dem. Ved at gøre det giver du læderet en beskyttelse, der kan tåle snavs og vand endnu bedre. Sørg også for at regelmæssigt børste skoene rene og, hvis du ønsker det, smør dem.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×