Timberland
Timberland
Af 6In Prem Black
1 078 kr
(1 347 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Lilla, Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

47094-00

Timberland Af 6In Prem Black


Timberland Af 6In Prem Black er den mest klassiske støvle fra det store varemærke. Disse sorte støvler er et must, hvis du stiller høje krav til kvalitet, komfort, funktionalitet og stil. Støvlerne er vandtætte, former sig efter foden og kan bruges det meste af året. En god forretning? Ja!

Timberlands materialevalg


Timberland har gjort sit navn kendt i hele verden og mange tænker nok på kvalitet og design, når de tænker på Timberland. Timberland Af 6In Prem Black er lavet af et kraftigt nubucklæder, en grov gummisål og en komfortabel inderside. Støvlerne har desuden en polstret kant, der betyder, at de sidder meget behageligt mod anklen.

Støvler, der passer til alt


Måske virker det en anelse optimistisk, at et par støvler kan passe til alt, men faktum er, at Timberland Af 6In Prem Black gør. Disse stilfulde sorte støvler du kan bære til shorts, habitbukser og jeans. De passer ligeså vel til en rocket stil som til en pænere og mere proper stil.

Sko, der ældes godt


Timberland Af 6In Prem Black er et par støvler, som du kan bære år efter år. Sørg for at starte med at imprægnere skoene, når du får dem. Ved at gøre det giver du læderet en beskyttelse, der kan tåle snavs og vand endnu bedre. Sørg også for at regelmæssigt børste skoene rene og, hvis du ønsker det, smør dem.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×