Nike
Nike - Air Force 1 (GS) White
Nike - Air Force 1 (GS) White
Nike - Air Force 1 (GS) White
3D
Nike
Air Force 1 (GS) White
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48643-01
Nike Air Force 1 (GS) White Hvide sko

Denne stilfulde og komfortable hvide sneakers-model er en af ​​Nikes mest populære modeller. Nike Air Force 1 (GS) er ikke alene stilfuld og komfortabel, den er også varm, så du kan bære den til langt ud på efteråret. Sålen er udstyret med en Nike Air-funktion, der gør den vanvittigt behagelig. Overdelen er lavet af læder og stof for at give dig den størst mulige komfort og holdbarhed.

I 1982 blev den første basketballmodel med gassål lanceret, og i dag er der mange farver og former at vælge imellem. Du får det altid godt i denne sko, uanset om det gælder fitness, arbejde eller festlige anledninger.

Sådan plejer du din sko:
Som ved alle hvide sko bliver snavs og pletter hurtigt synlige, så ønsker du at beskytte dine sneakers på optimal vis, anbefales det, at du tørrer dem af med en fugtig klud, så snart nogle små sandkorn eller mudderklatter har lagt sig på dine sko. Imprægnér dine sko, før du bruger dem, så du opnår beskyttelse mod både snavs og fugt. Fortsæt med at rengøre og imprægnere skoene vedvarende. så de holder i lang tid. Hvis skoene bliver våde, så lad dem tørre ved stuetemperatur.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29065 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×