Nike
Nike
Air Force 1 (GS) White

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farve:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48643-01
Nike Air Force 1 (GS) White Hvide sko

Denne stilfulde og komfortable hvide sneakers-model er en af ​​Nikes mest populære modeller. Nike Air Force 1 (GS) er ikke alene stilfuld og komfortabel, den er også varm, så du kan bære den til langt ud på efteråret. Sålen er udstyret med en Nike Air-funktion, der gør den vanvittigt behagelig. Overdelen er lavet af læder og stof for at give dig den størst mulige komfort og holdbarhed.

I 1982 blev den første basketballmodel med gassål lanceret, og i dag er der mange farver og former at vælge imellem. Du får det altid godt i denne sko, uanset om det gælder fitness, arbejde eller festlige anledninger.

Sådan plejer du din sko:
Som ved alle hvide sko bliver snavs og pletter hurtigt synlige, så ønsker du at beskytte dine sneakers på optimal vis, anbefales det, at du tørrer dem af med en fugtig klud, så snart nogle små sandkorn eller mudderklatter har lagt sig på dine sko. Imprægnér dine sko, før du bruger dem, så du opnår beskyttelse mod både snavs og fugt. Fortsæt med at rengøre og imprægnere skoene vedvarende. så de holder i lang tid. Hvis skoene bliver våde, så lad dem tørre ved stuetemperatur.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

K
Katja Antonina Jensen
Vis tidligere kommentarer
K
Katja Antonina Jensen

har købt dem inden de blev udsolgt, men får man en mail hvis når man har betalt? for det har jeg ikke fået

0

Indlæg på andre sprog

N
nell
Oversætte
F
Farah, Footway

Tyvärr kommer vi inte få in fler storlekar =( . Farah på Footway

Oversætte
0
A
AlmaMolin
Oversætte
N
Nadia, Footway

Hej! Dessa är tyvärr slut och som det ser ut just nu så kommer de inte in igen. Hoppas du hittar några andra fina skor på vår sida :slight_smile:

Oversætte
0
Show more posts

31355 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK