Nike
Nike
Air Force 1 Mid (Gs) Black
547 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Velcro

Varenummer:

48644-00

Nike Air Force 1 Mid (Gs) BlackNike Air Force 1 Mid (Gs) Black er en sand klassiker fra Nike. Skoene er oprindeligt kendt fra basketballindustrien, men høstede hurtigt stor succes på det almindelige skomarked. Modellen er lavet af læder og tekstil, hvilket gør dem mere holdbare og komfortable.

Smart design og holdbare materialerNike Air Force 1 Mid er lavet af ægte læder og kraftig tekstil, en kombination, der gør skoene blødere og mere behagelige, og samtidigt meget holdbare. Modellen har et relativt høj skaft, der giver ekstra varme, når du bruger skoene om efteråret og vinteren. Den holdbare gummisål giver dig optimal støtte, når du bruger skoene på ujævne overflader.

Klassiske Nikesko, som passer til altNike Air Force 1 Mid (Gs) Black er en virkelig klassisk sko, der er både sporty og trendy. Det sorte læder går godt med jeans, en t-shirt og en lækker jakke, for eksempel en læderjakke. Brug skoene til hverdag eller til fest og brug dem gerne hele året.

Sko, som holderNike er ikke kendt for ingenting. Mærket har gjort sig stærkt på grund af deres stilfulde modeller, den høje kvalitet og den behagelig pasform. Nike Air Force 1 Mid (Gs) Black er ingen undtagelse. Du kan med fordel rense skoene med passende skoshampoo og give dem en omgang imprægnering.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30418 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×