Scholl
Scholl - Airbase AD Black
Scholl - Airbase AD Black
Scholl - Airbase AD Black
3D
Scholl
Airbase AD Black
626 kr
(747 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

04599-00

Scholl Airbase AD Black


Søger du et par komfortable og stilfulde hjemmesko til brug i hjemmet eller på arbejdet, er Scholl Airbase AD Black et perfekt valg. Disse komfortable hjemmesko er designet med en ergonomisk indersål, som tilpasser sig fodens naturlige former på perfekt vis. Det sorte læder gør hjemmeskoene slidstærke, samtidig med at de ældes flot.

Læder og komfortable såler


Airbase AD er en tøffel lavet af ægte nubuck-læder - læder, der ligner ruskind, men ikke er helt så eksklusivt. Også sålen er avanceret. Den kaldes en Bioprint-sål og består af flere lag. Sålen giver en ultimativ stødabsorbering og aflaster hele kroppen på bedste vis.

Flotte til hverdag


Det er blevet meget trendy at bære normale hjemmesko som udendørs fodtøj, og Airbase AD fra Scholl er ingen undtagelse. Disse hjemmesko er utrolig komfortable, og du kan med fordel matche dem med alt fra jeans til kjole. Bær dem derhjemme eller tag et par med på arbejde og gå behageligt hele dagen.

Pas på dine Airbase


Eftersom hjemmeskoene er fremstillet af nubuck-læder, skal de plejes fra tid til anden for at bevare kvaliteten. Nubuck-læder kan plejes på samme måde som ruskind, eksempelvis ved hjælp af en blød ruskindsbørste og passende skopleje.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
J
Johannes Andersen

Verdens bedste hjemmesko!!!
Følgesygdomme har den bedste pris!!!

 · Svar · 

29065 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×