Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Alfred Black
187 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Træsko

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varemærke:

Varenummer:

50496-00

Mohedatøffel Alfred Black

Du har sikkert set disse sko før. Det er den klassiske træsko, der findes i hjem og sommerhuse over hele landet. Alfred Black er lavet af ægte læder og har et beskyttende lag på overfladen. Den smukke træsko har også en gummibelagt ydersål, der giver dig et godt greb på vejen.

Træsko - naturlige materialer

Træsko kan holde sig flotte og fine mange år, især takket være de bæredygtige og naturlige materialer. Tøflerne er lavet af et læder af høj kvalitet, som også behandles med et overfladelag. Laget giver skoene en flot glans og ekstra beskyttelse mod snavs og fugt.

Perfekt til havearbejde og lignende aktiviteter

Mange bruger skoene, når det er tid til havearbejde, noget de egner sig til. Enkelt design og holdbart materiale, således at de også ofte anvendes i garagen eller som hurtige "ved-behov-sko." Der er sko, der altid er gode at have hjemme og vil blive brugt i en meget lang årrække.

Ingen større vedligeholdelsesbehov

Disse sko fra Moheda behøver faktisk ikke plejes særligt ofte, noget som ofte er tilfældet med lædersko. Det er nok, at du renser og smører skoene omkring en gang om året. Du kan også rengøre med en klud, hvis det er nødvendigt.

Vis mere.

Kommentar

Hvorfor kan man ikke få damemodellen I brun??

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31239 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×