Vincent
Vincent
Algot Black
337 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Vincent Algot Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd, Spænde

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi, Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

02581-00

Algot Vincent Black


En legesyg sko, der kan modstå vind og vejr. Efterår, vinter og forår med denne robuste støvle varmer og beskytter dit barns fødder - fra hæl til tå!

Materialer og mere teknisk information


Ydermaterialet er i gummi og skoen har en syntetisk gummisål. Støvlen er både polstret og vandtæt, så den kan bruges uanset vejret. Sålen er rillet for et bedre greb og giver reduceret risiko for at glide. På bagsiden er en refleks der øger synligheden i mørke.

Sko der passer bedst til sjove lege


Skoene er sorte og passer godt til alle mulige varme jakker, bukser og overalls. De er lavet til, at man skal kunne lege og tumle rundt udendørs uanset vejret. Tag dem på med en uldsok indeni for en behagelig temperatur rundt om foden.

Nem at pleje


Det er let at pleje syntetiske sko, de behøver ikke at være imprægneret for at holde sig fine. Bliver indersålen fugtig, kan den med fordel fjernes og tørres separat for eksempel i et tørreskab. Eventuelle pletter kan fjernes med en blanding af vand og tandpasta, hvis de har svært ved at gå af.
Vis mere.

Kommentar

Det er en super gummistøvle til børn. Jeg kan godt lide at der er neopren skaft, det gør med bløder og nemmere at bevæge sig i. Samtidig er det godt med en tyk sål, som gør dem varme. Desvære får børnene lidt varme fødder og tendens til svedige fødder i dem, men sådan er det vist med alle gummistøvler! Med børn i en skovbørnehave er denne støvle rigtig god.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28192 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×