Converse
Converse
All Star Canvas Hi Canvas Red
487 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Converse All Star Canvas Hi Canvas Red

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varenummer:

00781-00

Converse All Star Canvas Hi Canvas Red


Converse All Star Canvas Hi Canvas Red er en af forårets mest ikoniske lærredsko. Skomodellen har faktisk været populær i utroligt mange år. Det enkle design, den stilfulde og livlige farve og den flotte pasform gør skoene til store favoritter, både i forår- og sommersæsonen!

Canvas og gummi


Converse All Star Canvas Hi Canvas Red er en stilfuld lærredssko i kraftigt lærred. Materialet er holdbart og du kan roligt bruge det samme par Converse år efter år. Disse røde oldies har en gummisål, der øger komfort og støtte i skoene.

Den mest alsidige sko


Siden starten af deres karriere har Converse budt på stilfulde lærredsko, der kan bæres det meste af året. Denne skomodel er utrolig alsidig og kan bæres til alt - fra de fine chinos og en hvid skjorte til de hullede jeans, en T-shirt og en denim jakke. Prøv dig frem, og husk, at med et par Converse All Star Canvas Hi Canvas Red, sætter du altid prikken over i'et.

Pas en smule på dem


Lærredsko i robust canvas kan bruges i regn eller solskin, men det er stadig godt at vide, at skoene kan blive snavsede. Du kan fjerne pletter med almindeligt rengøringsmiddel eller sæbe. Kan de ikke komme af, kan du teste speciallavede sæber til denne slags sko.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28449 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×