28.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Converse
Converse
All Star Canvas Hi Canvas Red
389 kr
(487 kr)
inkl. moms
Få på lager

Kundedata

Converse opleves som normale i størrelsen ifølge 10803 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Rød

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

00781-00

Converse All Star Canvas Hi Canvas Red


Converse All Star Canvas Hi Canvas Red er en af forårets mest ikoniske lærredsko. Skomodellen har faktisk været populær i utroligt mange år. Det enkle design, den stilfulde og livlige farve og den flotte pasform gør skoene til store favoritter, både i forår- og sommersæsonen!

Canvas og gummi


Converse All Star Canvas Hi Canvas Red er en stilfuld lærredssko i kraftigt lærred. Materialet er holdbart og du kan roligt bruge det samme par Converse år efter år. Disse røde oldies har en gummisål, der øger komfort og støtte i skoene.

Den mest alsidige sko


Siden starten af deres karriere har Converse budt på stilfulde lærredsko, der kan bæres det meste af året. Denne skomodel er utrolig alsidig og kan bæres til alt - fra de fine chinos og en hvid skjorte til de hullede jeans, en T-shirt og en denim jakke. Prøv dig frem, og husk, at med et par Converse All Star Canvas Hi Canvas Red, sætter du altid prikken over i'et.

Pas en smule på dem


Lærredsko i robust canvas kan bruges i regn eller solskin, men det er stadig godt at vide, at skoene kan blive snavsede. Du kan fjerne pletter med almindeligt rengøringsmiddel eller sæbe. Kan de ikke komme af, kan du teste speciallavede sæber til denne slags sko.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

F
fitment. 53
Beyhan, Footway

Hejsa, denne er i rød, men vi har den i sort og blå også. Klik her: https://www.footway.dk/chuck-taylor-all-star-hi-canvas-black.html & https://www.footway.dk/chuck-taylor-all-star-hi-navy.html

0
R
René Brøndsholm
V
Viktor, Footway
Show more posts

28874 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK