Converse
Converse
All Star Canvas Hi Optical White
422 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kundedata

Converse opleves som normale i størrelsen ifølge 10803 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

24596-00

Converse All Star Canvas Hi Optical White


Converse All Star Canvas Hi Optical White er den perfekte forårs- og sommersko. Converse er en verdensberømt skovirksomhed, der er bedst kendt for sin Chuckies, den hvide stofsko, som var en stor succes, da den kom. All Star Canvas Hi Optical er en klassisk skomodel, der bør findes i enhver garderobe. Skoenes stilfulde og klassiske design er perfekt til mange forskellige lejligheder og fungerer perfekt sammen med et par jeans. Selv om All Star Canvas Hi Optical er lærredsko holder skoene meget høj kvalitet og har en behagelig pasform.

Canvassko af højeste kvalitet


Converse har fra starten af sin karriere fokuseret på lærredsko med en ordentlig gummisål. Skoene blev en sådan succes og holdt så høj kvalitet, at den professionelle basketballspiller Chuck Taylor begyndte at bruge skoene. Selve gummisålen giver foden en behagelig dæmpning og stoffet giver større fleksibilitet end for eksempel lædersko. Med flotte og praktiske huller i siden af skoene får dine fødder også en behagelig ventilation. Hvis du vil have ekstra absorbering, eller hvis du ønsker en strammere pasform, kan du altid lægge en ekstra sål i skoen. Mange lægger en varmere sål i for at udvide anvendelsesområdet af skoene, så de også fungerer om efteråret.

Ingen sko holder jeans oppe på en bedre måde


Converse All Star har været umådeligt populære, siden de første gang blev introduceret til offentligheden. Skoenes enkle design og komfortable pasform har gjort dem til det første valg af sko uanset lejligheden. De hvide lærredsko holder et par jeans oppe bedre end nogen anden sko. Kombiner skoene med jeans, skind eller mønstret stof og find din egen stil. Mange forbinder Converse med forår og sommer, og de passer måske bedst til jeansshorts eller sommerkjolen. For at ikke være for pænt klædt kan et par All Star Canvas Hi Optical passe perfekt til et par pæne chinos og en skjorte.

Det er let at pleje dine Converse


Converse er komfortable lærredsko, som du kan bære det meste af året. Desværre bliver hvide sneakers nemt beskidte, men heldigvis er det utrolig nemt at rengøre dine All Star ved behov. Hvis du har fået mindre pletter kan det være nok at anvende sæbe eller opvaskemiddel og lunkent vand for at rense skoene. Da skoene ikke har nogen foring kan du skylle hele skoen under vandhanen. Lufttør skoene efter, at du har vasket dem, så limen ikke slipper. Hvis du har grovere pletter, der er svære at fjerne, kan du vaske skoene i vaskemaskinen. Fjern i så fald snørebåndene og vask dem kun på omkring 30-40 grader.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

J
Jmge9
Caroline, Footway

Hejsa,
Var vennlig ta kontakt med vores kundeservice. Ring os på telefon: 80 32 33 33 eller skriv til os på e-mail: os@footway.dk :slight_smile:

0

Indlæg på andre sprog

J
JAVIER MUÑOZ MARTINEZ
Oversætte
Nikolas, Footway

En este caso debes pedir el tamano 44.

Oversætte
0
V
Vikström
Oversætte
Show more posts

28456 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK