Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:07:33
Converse
Converse - All Star Kids Hi Optical White
Converse - All Star Kids Hi Optical White
Converse - All Star Kids Hi Optical White
3D

Brugerbilleder

Converse
All Star Kids Hi Optical White
283 kr
(337 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

08233-03

Converse All Star Kids Hi Optical White


Converse All Star Kids Hi Optical White er den mest ikoniske skomodel fra virksomheden, og denne gang i børnestørrelse. Converse All Star Kids Hi Optical White er klassiske og hvide, og har flotte detaljer i form af gummilinjer i rød og sort. Skoene er perfekte til foråret og sommeren, fordi de passer til næsten alt forskelligt slags tøj.

Kvalitet i over hundrede år


Selvom Converse All Star Kids Hi Optical White tilsyneladende ligner en normal lærredsko, ligger der mere i designet end det. Virksomheden har en lang historie, der startede i begyndelsen 1900-tallet. Selv i dag bruger Converse det samme kvalitetsgummi til sålen som dengang. Sålen er fleksibel, hvilket giver dig komfortabel støddæmpning og et optimal greb.

Den klassiske farve


Selvom du i dag kan købe Conversesko i alle farver og mønstre, er den hvide stofsko stadig den mest ikoniske af dem alle. For alle børn, der kan lide at være udendørs, er et par Converse All Star Kids Hi Optical White et must! Skoene passer til fine bukser, nederdele, shorts og jeans og kan haves på til festen eller i skolen.

Vask dine sko?


Converse All Star Kids Hi Optical White holder sin kvalitet utroligt længe, men det hvide lærred kan blive beskidt over tid. Prøv at fjerne snavs og pletter med en mild sæbe og vand. Hvis det ikke virker kan du prøve at vaske dine sko i vaskemaskinen. I dette tilfælde skal du dog tage sålen ud, stoppe skoene med sokker (for at bevare formen) og køre vasken på 30 grader som finvask.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anni

Jeg elsker denne model! Den sidder perfekt på mine fødder, og farven passer perfekt til sæsonen :slight_smile:

 · Svar · 

29289 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×