Vagabond
Vagabond
Amina 4004-060-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

52445-00

Vagabond Amina 4004-060-20 Black


Virksomheden Vagabond fremstiller mange smukke og prisvenlige sko fra fabrikken i Varberg. Amina er en af deres mest populære skomodeller, og den fås i mange variationer. Dét, der adskiller denne særlige variation fra de andre, er læderet. Læderet er velpoleret og skinner, hvilket giver skoene et både fint og elegant look.

Når du vil se ekstra pæn ud


Det er disse sko, du skal gå efter, hvis du virkelig vil vise din bedste side frem. Skoenes design er stilfuldt, og skaftet har to praktiske elastikker på siderne. Amina har et tyndt læder og er bedst egnet til brug om foråret, sommeren og efteråret, når det ikke er så koldt.

Et must i garderoben


Vil du have et par sko, som du kan bruge, når du ønsker at klæde dig pænt, vil du få brug for disse. Det sorte skinnende læder giver skoene et moderne look. Brug dem til en finere kjole, så du skaber et elegant og luksuriøst indtryk.

Polér læderet for at opretholde glansen


Der er mange gode skoplejeprodukter, som du kan bruge for at bevare den smukke glans. Sørg også for at rengøre skoene med en børste og eventuelt også en fugtig klud.
Vis mere.

Kommentar

Fantastisk hurtigt ekspedition og levering. Skoene passede perfekte, trods jeg har lidt bred fod og er allerede helt vild med dem desuden en stjerne for den lidt humoristisk mail, "...om man ønsker sender skoene derhen hvor peberen gror@".. 5 /5 stjerner herfra.

Svar

Tusind tak for din feedback Julie!

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30876 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×