Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:41:02
Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Antrazit Dark Grey
547 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

51571-00

Birkenstock Amsterdam Antrazit Dark Grey


Birkenstock er et klassisk brand inden for hjemmesko og sandaler. De bruges af tusindvis af mennesker verden over. Den komfortable sål er meget værdsat, især hos personer med ømme fødder eller problemer med ryg og hofte. Amsterdam er et par bløde og lækre hjemmesko i filt.

Skøn sål, der aflaster kroppen


Det, der gør Birkenstock enestående, er sålen. Den er formet til at støtte de vigtige dele af foden og til at følge føddernes former. Tøflernes overside er lavet af filt, et materiale fremstillet ved filtning af uld. Dette er et godt alternativ til de traditionelle remme af kunstlæder/læder.

Til indendørsbrug


Disse hjemmesko er perfekt til dig, der har brug for at stå op eller gå meget indendørs i løbet af dagen. Det enkle og elegante design gør, at skoene virker fremragende på arbejdspladsen. De går lige så godt til et par jeans som til kakibukser. Er du træt af ømme fødder efter lange arbejdsdage, bør du investere i disse hjemmesko.

Pleje af hjemmeskoene fra Birkenstock


Når du vil rengøre filtmaterialet, kan du bruge lunkent vand med et mildt rengøringsmiddel. Gnid forsigtigt med fingrene eller en klud. Pres bagefter vandet ud så meget som muligt og lad derefter skoene lufttørre. Undgå varme fra sollys eller radiator ved tørring.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30382 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×