Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Antrazit Dark Grey
547 kr
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Uld

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

51571-00

Birkenstock Amsterdam Antrazit Dark GreyBirkenstock er et klassisk brand inden for hjemmesko og sandaler. De bruges af tusindvis af mennesker verden over. Den komfortable sål er meget værdsat, især hos personer med ømme fødder eller problemer med ryg og hofte. Amsterdam er et par bløde og lækre hjemmesko af filt.

Skøn sål, der aflaster kroppenDet, der gør Birkenstock enestående, er sålen. Den er formet til at støtte de vigtige dele af foden og til at følge føddernes former. Tøflernes overside er lavet af filt, et materiale fremstillet ved filtning af uld. Et godt alternativ til de traditionelle remme af læder.

Til indendørsbrugDisse hjemmesko er perfekt til dem, der har brug for at stå op eller gå meget indendørs i løbet af dagen. Det enkle og elegante design gør, at skoene er fremragende at bruge på arbejdspladsen. De står lige så godt til et par jeans som til khakibukser. Er du træt af ømme fødder efter lange arbejdsdage, bør du investere i disse hjemmesko.

Pleje af hjemmeskoene fra BirkenstockFor at rengøre filten kan du bruge lunkent vand med et mildt rengøringsmiddel. Gnid forsigtigt med fingrene eller en klud. Pres bagefter vandet ud så meget som muligt, og lad derefter skoene lufttørre. Undgå varme fra sollys eller radiator ved tørring.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31409 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×