25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Antrazit Dark Grey
597 kr
inkl. moms

Kundedata

Birkenstock opleves som normale i størrelsen ifølge 14819 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

51571-00

Birkenstock Amsterdam Antrazit Dark Grey


Birkenstock er et klassisk brand inden for hjemmesko og sandaler. De bruges af tusindvis af mennesker verden over. Den komfortable sål er meget værdsat, især hos personer med ømme fødder eller problemer med ryg og hofte. Amsterdam er et par bløde og lækre hjemmesko i filt.

Skøn sål, der aflaster kroppen


Det, der gør Birkenstock enestående, er sålen. Den er formet til at støtte de vigtige dele af foden og til at følge føddernes former. Tøflernes overside er lavet af filt, et materiale fremstillet ved filtning af uld. Dette er et godt alternativ til de traditionelle remme af kunstlæder/læder.

Til indendørsbrug


Disse hjemmesko er perfekt til dig, der har brug for at stå op eller gå meget indendørs i løbet af dagen. Det enkle og elegante design gør, at skoene virker fremragende på arbejdspladsen. De går lige så godt til et par jeans som til kakibukser. Er du træt af ømme fødder efter lange arbejdsdage, bør du investere i disse hjemmesko.

Pleje af hjemmeskoene fra Birkenstock


Når du vil rengøre filtmaterialet, kan du bruge lunkent vand med et mildt rengøringsmiddel. Gnid forsigtigt med fingrene eller en klud. Pres bagefter vandet ud så meget som muligt og lad derefter skoene lufttørre. Undgå varme fra sollys eller radiator ved tørring.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

Yemeri, Footway
Oversætte
O
Ophélie
Oversætte

28973 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK