Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:16:02
Birkenstock
Birkenstock
Amsterdam Lightgrey Light Grey
374 kr
(427 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

51572-00

Birkenstock Amsterdam Lightgrey Light Grey


Bare fordi hjemmesko er hverdagssko, så behøver de ikke være kedelige, og det er disse smarte og stilfulde hjemmesko fra Birkenstock et bevis på. Med en formstøbt top uden sømme i et stilfuldt gråt uld de lever op til deres navn - Amsterdam - hvilket jo er noget af en designby.

Birkenstock står for skønne sko


Overdelen i uld bevirker, at dine fødder kan ånde i skoene. Indlægssålen er fremstillet med den klassiske Birkenstockteknik, som aflaster fødderne og dermed gør det muligt for dig at gå i skoene hele dagen lang.

Hjemmesko med stil


Selv dine hjemmesko bør være gennemsyret af din personlige stil, og det er bestemt muligt med disse stilfulde og veldesignede hjemmesko fra Birkenstock. Den stilfulde farve og det nyskabende design giver et flot look, der passer til alle former for hverdagstøj og jobsituationer.

Vedligeholdelse


Dette er indesko - uldoverdelen er ikke beregnet til udendørs brug. Hvis skoene bliver beskidte, kan du vaske pletten væk med lunkent vand, mild sæbe og en tandbørste. Også sålen renses på denne måde. Luft dine sko en gang imellem for at fjerne uønsket lugt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31239 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×