Shepherd
Shepherd
Annie Antique/Cognac
487 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi, Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

12082-01

Shepherd Annie Antique Cognac


Tøfler og indendørs sko fra svenske Shepherd er den ultimative luksus for dine fødder. Når det er varmt, ventileres varmen væk, og når det er koldt, holder de fødderne varme og komfortable. Som om det ikke var nok, er de tilmed stilfulde!

Fåreskindshjemmesko, der lader dine fødder åndeFåreskind og fåreuld er ideelle materialer til indendørs sko og hjemmesko, da de ventilerer godt og samtidig holder føddernes temperatur på et behageligt niveau. Ydersiden af disse pæne og hyggelige hjemmesko er af smukt, brunt ruskind.

Hjemmesko egnet til hjemmet såvel som arbejdspladsenHer er en indendørssko, der fungerer lige godt på arbejdet som derhjemme, når det er tid til en hyggeaften. Den kraftige sål gør det nemt at gå rundt i dem, hvis du arbejder et sted, hvor du går meget i løbet af dagen. Det stilfulde og meget naturlige design passer fint med det meste tøj.

Fåreskind er nem at passeHvis du har brug for at rense dine Shepherd hjemmesko anbefaler Shepherd, at du vasker dem i hånden i lunkent vand og mild sæbe, der ikke opløser fedt. Træk i skoene, så de holder formen, og lad dem lufttørre ved normal stuetemperatur.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

G
Grethe

Indlæg på andre sprog

Anonymous
Oversætte
G
gun kembel
Oversætte

31321 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK