Shepherd
Shepherd - Anton 4921 Antique/Cognac
Shepherd
Anton 4921 Antique/Cognac
597 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Anton 4921 Antique/Cognac

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

52645-00

Shepherd Anton 4921 Antique/Cognac


Her har du en af vores mest populære tøfler fra det svenske mærke Shepherd og Sweden. Shepherd Anton 4921 Antique/Cognac er en vidunderlig fåreuldstøffel i et lukket design. Tøflen holder fødderne varme og komfortable, og da tøflen går lidt op over anklen, føles de meget hyggelige.

Fåreuldens smarte egenskaber


Shepherd of Sweden ved virkelig, hvordan man designer og producerer dejlige fåreuldshjemmesko af den højeste kvalitet. Shepherd Anton er en flot tøffel med mange gode egenskaber. Fåreuld er både lufttransporterende og fugtabsorberende. Det betyder, at dine fødder holder sig varme og komfortable, uden at blive svedige. Desuden er fåreuld antibakterielt, så du behøver ikke at vaske din nye sko.

Dejlige at have derhjemme


Shepherd Anton er et par dejlige hjemmesko, som du kan bruge hele året. Den komfortable pasform og kraftige gummisål forhindrer dig i at glide på glatte gulve. Du får desuden en behagelig absorbering. Mange kan også lide at bruge fåreuldstøfler på arbejdspladsen.

Materiale, der er let at pleje


Eftersom fåreuld mere eller mindre tager hånd om sig selv, behøver du ikke pleje hjemmeskoene på nogen særlig måde. Det kan nogle gange være godt at lufte dem, og derfor kan du stille dem udenfor et stykke tid. Ellers kan du fjerne eventuelle pletter med en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29907 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×