Shepherd
Shepherd
Anton Oiled Antique
487 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

56678-00
Shepherd

Kommentar

Gennemgang af Glerups AR-02-00 TrækulKunsthåndværksfremstillet i Danmark fra en unik blanding af 100% ren naturlig uld med en sål af blødt vegetabilsk garvet kalveskind, Glerups Model AR husskoen. Gør din vej til en luksuriøs skønhedstilstand.Udover at se godt ud, har den nye gummisål et forbedret greb, mere holdbart og behageligt på grund af det nye fleksible og stødabsorberende mønster.Ligesom hjemme i kølige vinterdage og kølige sommernætter, er tøfler designet til at blive bar barfodet året rundt komfort og åndbarhed. Det særprægede skandinaviske design bruger miljøvenlige farvestoffer med en nybygget sål af naturgummi, der gør dem perfekte til indendørs og udendørs brug.

Svar

Shepherd Anton Oiled Antique er efter min mening den mest overlegne dibandng med yngre andre

Kombineret med moderne materialer til at skabe en behagelig og holdbar støvler, der kan bruges i flere år. Materiale fra cowhide bruges øverst på skoen til skosålning ved hjælp af country boot model med ydre materiale med vibrasål og mens skosiden bruger anti-shock latex memory foam materiale.

Solens sko er stærk og holdbar og garanti, hvilket betyder, hvis der kan sendes skader tilbage til Urban Shepards og erstattet nye såler. kunder kan bestille naturlige efterbehandling modeller eller forældede modeller, for forældede modeller der er flere måder, blandt andet ved at brænde, bruge olie eller ved at bruge vandtæt voks, så udseendet af sko ser mørkere ud og slidt ud.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×