Til produktlisten
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Habana Regular Brown
Birkenstock - Arizona Habana Regular Brown
Birkenstock - Arizona Habana Regular Brown
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
647 kr
Størrelse
  • Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages åbent køb!

Birkenstock Arizona Habana Regular Brown

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular Brown



Firmaet Birkenstock er kendt verden over for deres ortopædiske sko og hjemmesko. Siden selskabet startede op tilbage i 1774 har de fremstillet sko, der er tilpasset fødderne. Birkenstock Arizona er deres mest kendte model inden for komfortable hjemmesko. Den har flere fine detaljer, men det, der gør denne tøffel speciel, er dens fremragende komfort.

Smagfulde, enkle og komfortable



Disse hjemmesko fra Birkenstock har en overdel af læder. De to remme er ikke bare dekorative, men giver dig også mulighed for at tilpasse hjemmeskoenes størrelse efter dine fødder. Det er dog sålerne, der gør denne tøffel til noget særligt. De er blandt andet fremstillet af kork og designet til at forme sig efter fodens naturlige form og bevægelser. Sålen aflaster foden, hvilket hjælper hele kroppen.

En tøffel, du altid kan bruge



Birkenstock er et utroligt populært mærke blandt folk, der står op i længere perioder. Uanset om du står op længe eller bare vil have det behageligt derhjemme, er Birkenstock Arizona det rigtige valg for dig. Det smagfulde design gør det muligt at bære disse hjemmesko til næsten hvad som helst. Fungerer godt med både jeans, en pæn kjole eller et par sweatpants.

Pas på dine hjemmesko



Disse hjemmesko fra Birkenstock er dels fremstillet af læder. Brug skosværte eller almindeligt skovoks, så læderet ikke tørrer ud med tiden. Da hjemmesko primært skal anvendes indendørs, bliver de ikke slidt på samme måde som hverdagssko. Et par hjemmesko kan holde sig flotte i mange år.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
Mindesopfriskeren
    For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×