Birkenstock
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
597 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular Brown


Virksomheden Birkenstock er kendt verden over for deres ortopædiske sko, sandaler og hjemmesko. Siden virksomheden startede op tilbage i 1774, har de fremstillet sko, der er tilpasset fødderne. Birkenstock Arizona er en af de kendte sandal-modeller. Den har flere fine detaljer, men det, der gør denne model speciel, er dens fremragende komfort.

Smagfulde, enkle og komfortable


Disse sandaler fra Birkenstock har en overdel af kunstlæder. De to remme er ikke bare dekorative, men giver dig også mulighed for at tilpasse skoenes størrelse, alt efter dine fødders form. Det er dog sålerne, der gør denne sandal helt unik. De er blandt andet fremstillet af kork og designet til at forme sig efter fodens naturlige form og bevægelser. Sålen aflaster foden, hvilket hjælper hele kroppen.

En sandal, du altid kan bruge


Birkenstock er et utroligt populært mærke blandt dem, der står op i længere perioder. Uanset om du står op i længere tid eller bare gerne vil have det behageligt derhjemme, er Birkenstock Arizona det rigtige valg. Det smagfulde design gør det muligt at bære disse sandaler til næsten hvad som helst. De fungerer også godt med både jeans, en pæn kjole eller et par sweatpants.

Pas på dine sandaler


Disse sandaler fra Birkenstock er fremstillet af kunstlæder, der kan tørres af, hvis det bliver beskidt. Du kan med fordel anvende skoene indendørs, så de ikke bliver slidt på samme måde som hverdagssko. Sandalerne kan anvendes som et par hjemmesko, hvorfor de kan holde sig flotte i mange år.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30397 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×