Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:09:48
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
797 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular BrownFirmaet Birkenstock er kendt verden over for deres ortopædiske sko og hjemmesko. Siden selskabet startede op tilbage i 1774 har de fremstillet sko, der er tilpasset fødderne. Birkenstock Arizona er deres mest kendte model inden for komfortable hjemmesko. Den har flere fine detaljer, men det, der gør denne tøffel speciel, er dens fremragende komfort.

Smagfulde, enkle og komfortableDisse hjemmesko fra Birkenstock har en overdel af læder. De to remme er ikke bare dekorative, men giver dig også mulighed for at tilpasse hjemmeskoenes størrelse efter dine fødder. Det er dog sålerne, der gør denne tøffel til noget særligt. De er blandt andet fremstillet af kork og designet til at forme sig efter fodens naturlige form og bevægelser. Sålen aflaster foden, hvilket hjælper hele kroppen.

En tøffel, du altid kan brugeBirkenstock er et utroligt populært mærke blandt folk, der står op i længere perioder. Uanset om du står op længe eller bare vil have det behageligt derhjemme, er Birkenstock Arizona det rigtige valg for dig. Det smagfulde design gør det muligt at bære disse hjemmesko til næsten hvad som helst. Fungerer godt med både jeans, en pæn kjole eller et par sweatpants.

Pas på dine hjemmeskoDisse hjemmesko fra Birkenstock er dels fremstillet af læder. Brug skosværte eller almindeligt skovoks, så læderet ikke tørrer ud med tiden. Da hjemmesko primært skal anvendes indendørs, bliver de ikke slidt på samme måde som hverdagssko. Et par hjemmesko kan holde sig flotte i mange år.
Vis mere.

Kommentar

- 06 Aug 2018

Er ikke tilfreds med dem der er blå med kunstige remme. Revner på tværs lige foran forreste remme. De er 39. Prøver nu 40 med læderremme???

Svar
- 06 Aug 2018

Jeg har et par af dem med blå farve. Kunstig læderremme. Begge er efter 0,5 år revnet på tværs i korken lige foran forreste rem. De er 39. Prøver nu 40 med læderremme???

Svar

Jeg bruger i mere end en måned, jeg er tilfreds med det

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30951 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×