Birkenstock
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock
Arizona Regular Black
547 kr
Størrelse
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Birkenstock Arizona Regular Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

07296-00

Birkenstock Arizona Regular Black


Virksomheden Birkenstock har en unik og meget lang historie. Man kan spore rødderne hele vejen til år 1774, hvor Johann Adam Birkenstock overtog sit første skomageri. Allerede dengang blev grundlaget for virksomhedens fokus skabt. Via ortopædi og viden om foden ville man skabe komfortable sko af en høj kvalitet. Det er tydeligt, at virksomheden har lært en masse, siden de startede ud for mange år siden. Med Birkenstock Arizona Regular Black viser de med al tydelighed, at de kan producere hjemmesko, som både føles komfortable og desuden hjælper kroppen ved at aflaste den på den rigtige måde. Disse tøfler former sig efter din fod og bliver dermed blot mere og mere behagelige, jo mere de anvendes. Det, der adskiller Birkenstock fra andre hjemmesko, er deres unikke såler. De er specialudviklet til at give dine fødder en god støtte på de helt rigtige steder, og på samme tid er de er bløde og absorberende. Birkenstock Regular har to remme, som du kan gøre brug af for at sikre, at de passer dine fødder på perfekt vis. Disse hjemmesko er designet til primært indendørs brug, men de har også en slidsål, der bevirker, at de kan bruges udendørs uden at blive beskadiget. Und dig selv en langt mere komfortabel hverdag ved at bruge et par tøfler fra Birkenstock. Perfekt til personer, der har problemer med ryg eller fødder.

Tre materialer, som skaber den perfekte tøffel


Birkenstock Arizona består af tre materialer. Først har du læderremmene. De er lavet af et blødt læder, som former sig efter foden. Indersålen, som er den vigtigste del af tøflen, er fremstillet af kork og føles blød og behagelig, ligesom den ikke vejer ret meget. Ydersålen er fremstillet af EVA, et holdbart materiale, der beskytter den lidt mere skrøbelige korksål.

Brug tøflerne så meget som muligt


Der er mange fordele ved disse tøfler. De har et stilfuldt look, hvilket gør dem velegnet til mange forskellige typer af tøjstile. Eftersom de giver dine fødder en god støtte og aflaster effektivt, er det godt at bruge dine Birkenstock tøfler ofte og længe. Hvis du går meget derhjemme eller på arbejde, er de et perfekt valg.

Tøfler, som holder i flere år


Det er ikke ualmindeligt, at tøfler fra Birkenstock bliver anvendt i mange år. Slidsålerne er holdbare, og det gælder også for læderet. Får du snavs eller pletter på skoene, kan du bruge en fugtig klud til at rengøre dem. Selvom tøflerne kan bruges udenfor, bør du helst undgå dette, så du sikrer, at tøflerne holder så længe som muligt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×