30.03.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 12:12:10
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Regular Black
597 kr
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 14819 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07296-00

Birkenstock Arizona Regular Black


Virksomheden Birkenstock har en unik og meget lang historie. Man kan spore rødderne hele vejen til år 1774, hvor Johann Adam Birkenstock overtog sit første skomageri. Via ortopædi og viden om foden ville man skabe komfortable sko af en høj kvalitet. Det er tydeligt, at virksomheden har lært en masse, siden de startede ud for mange år siden. Med Birkenstock Arizona Regular Black viser de med al tydelighed, at de kan producere sandaler, som både føles komfortable og desuden hjælper kroppen ved at aflaste den på den rigtige måde. Disse tøfler former sig efter din fod og bliver dermed blot mere og mere behagelige, jo mere de anvendes. Det, der adskiller Birkenstock fra andre sko, er de unikke såler. De er specialudviklede til at give dine fødder en god støtte på de helt rigtige steder, og på samme tid er de bløde og absorberende. Birkenstock Regular har to remme, som du kan gøre brug af for at sikre, at de passer dine fødder på perfekt vis. Disse sandaler er designet til primært indendørs brug, men de har også en slidstærk sål, der bevirker, at de kan bruges udendørs uden at blive beskadiget. Und dig selv en langt mere komfortabel hverdag ved at bruge et par sandaler fra Birkenstock. Perfekt til de personer, der har problemer med ryg eller fødder.

Tre materialer, som skaber den perfekte sandal


Birkenstock Arizona består af tre materialer. Først har du remmene. De er lavet af et blødt syntetisk læder, som former sig efter foden. Indersålen, som er den vigtigste del af sandalen, er fremstillet af kork og føles blød og behagelig, ligesom den ikke vejer ret meget. Ydersålen er fremstillet af EVA, et holdbart materiale, der beskytter den lidt mere skrøbelige korksål.

Brug sandalerne så meget som muligt


Der er mange fordele ved disse sandaler. De har et stilfuldt look, hvilket gør dem velegnet til mange forskellige looks. Eftersom de giver dine fødder en god støtte og aflaster effektivt, er det godt at bruge dine Birkenstock-sandaler ofte og længe. Hvis du går meget derhjemme eller på arbejdet, er de et perfekt valg.

Sandaler, som holder i flere år


Det er ikke ualmindeligt, at sandaler fra Birkenstock bliver anvendt i mange år. Slidsålerne er holdbare, og det gælder også for det syntetiske læder. Får du snavs eller pletter på skoene, kan du bruge en fugtig klud til at rengøre dem. Selvom sandalerne kan bruges udenfor, bør du helst undgå dette, så du sikrer, at de holder så længe som muligt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

P
Pernille
Beyhan, Footway

Hej Pernille, denne er regular pasform dvs. den brede model :slight_smile:

1
E
Emily K
Derya, Footway

Hejsa,

Ydermaterialet er syntetisk læder :slight_smile:

0
H
Hans J
Show more posts

30597 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK