Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:02:56
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
Birkenstock - Arizona Regular Black
3D

Brugerbilleder

Birkenstock
Arizona Regular Black
459 kr
(497 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07296-00

Birkenstock Arizona Regular Black


Virksomheden Birkenstock har en unik og meget lang historie. Man kan spore rødderne hele vejen til år 1774, hvor Johann Adam Birkenstock overtog sit første skomageri. Via ortopædi og viden om foden ville man skabe komfortable sko af en høj kvalitet. Det er tydeligt, at virksomheden har lært en masse, siden de startede ud for mange år siden. Med Birkenstock Arizona Regular Black viser de med al tydelighed, at de kan producere sandaler, som både føles komfortable og desuden hjælper kroppen ved at aflaste den på den rigtige måde. Disse tøfler former sig efter din fod og bliver dermed blot mere og mere behagelige, jo mere de anvendes. Det, der adskiller Birkenstock fra andre sko, er de unikke såler. De er specialudviklede til at give dine fødder en god støtte på de helt rigtige steder, og på samme tid er de bløde og absorberende. Birkenstock Regular har to remme, som du kan gøre brug af for at sikre, at de passer dine fødder på perfekt vis. Disse sandaler er designet til primært indendørs brug, men de har også en slidstærk sål, der bevirker, at de kan bruges udendørs uden at blive beskadiget. Und dig selv en langt mere komfortabel hverdag ved at bruge et par sandaler fra Birkenstock. Perfekt til de personer, der har problemer med ryg eller fødder.

Tre materialer, som skaber den perfekte sandal


Birkenstock Arizona består af tre materialer. Først har du remmene. De er lavet af et blødt syntetisk læder, som former sig efter foden. Indersålen, som er den vigtigste del af sandalen, er fremstillet af kork og føles blød og behagelig, ligesom den ikke vejer ret meget. Ydersålen er fremstillet af EVA, et holdbart materiale, der beskytter den lidt mere skrøbelige korksål.

Brug sandalerne så meget som muligt


Der er mange fordele ved disse sandaler. De har et stilfuldt look, hvilket gør dem velegnet til mange forskellige looks. Eftersom de giver dine fødder en god støtte og aflaster effektivt, er det godt at bruge dine Birkenstock-sandaler ofte og længe. Hvis du går meget derhjemme eller på arbejdet, er de et perfekt valg.

Sandaler, som holder i flere år


Det er ikke ualmindeligt, at sandaler fra Birkenstock bliver anvendt i mange år. Slidsålerne er holdbare, og det gælder også for det syntetiske læder. Får du snavs eller pletter på skoene, kan du bruge en fugtig klud til at rengøre dem. Selvom sandalerne kan bruges udenfor, bør du helst undgå dette, så du sikrer, at de holder så længe som muligt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
P
Per

Hej…

Hvad er forskellen på regular og soft Black på Arizona sandalen?
Og er modellen bred eller alm.

 · Svar · 
T
Trine W. Schmidt

Modellen er bred/alm… Hvis du kigger på sålen, er der et billede af en fod. Hvis foden er “tom” inden i, vil det sige at modellen er bred/alm. Hvis foden er “fyldt ud” med farve inden i, vil det sige at modellen er smal.

De fleste bruger den brede/alm. model.

 · Svar · 
H
Hans J

Hei jeg fikk mine sko i går art 07296-00, men de passet ikke helt vil gjerne bytte men prisen på størr 42 er høyere enn de jeg kjøpte( størr 43) hvorfor det?

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hej Hans,
Ta gerne kontakt med vores kundservice hvis du har spörgsmål om din bestilling :slight_smile:

 · Svar · 

29242 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×