Birkenstock
Birkenstock
Arizona Regular Oiled Leather Black
647 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

48894-00

Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black


Det tyske skofirma Birkenstock blev grundlagt i slutningen af 1700-tallet og har siden udviklet og forbedret produktionen. I dag er virksomheden utrolig populær på grund af sine komfortable og stilfulde hjemmesko af ægte læder. Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black er en tidløs klassiker til alle modebevidste mænd og kvinder.

Dejlig korksål


Birkenstock er et glimrende valg af sommersko, eftersom tøflerne sagtens kan bruges hele dagen. Med en komfortabel og stødabsorberende korksål går du behageligt hele dagen. Tøflens remme er lavet udelukkende af læder og kommer i en tidløs sort farve. Sammen med korksålen får du en fantastisk tøffel, der er flot, komfortabel og som giver god fodstøtte.

Til alle sommerens outfits


Birkenstock Arizona er virkelig et must for dig, der elsker mode. Tøflerne er utroligt lette at kombinere med masser af forskellige outfits, såsom et par slidte jeans. Sammen med jeans, kjole eller shorts skaber Birkenstock Arizona en mere afslappet stil, der føles sommerlig og cool.

Tag hånd om dine sommersko


Eftersom Birkenstock Arizona er en åben tøffel, er det bedst at bruge dem, når vejret er tørt. Kraftig regn kan beskadige læderet og korksålen. Hvis det er nødvendigt, kan du forsigtigt rengøre remmene og derefter bruge passende skoplejeprodukter til læder.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30774 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×