Birkenstock
Birkenstock
Arizona Regular Oiled Leather Black
718 kr
(897 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 14819 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Skotype:

Farve:

Sort, Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

48894-00

Birkenstock Arizona Regular Oiled Black


Det tyske skofirma Birkenstock blev grundlagt i slutningen af 1700-tallet og har siden da udviklet og forbedret produktionen. I dag er virksomheden utroligt populær på grund af sine komfortable og stilfulde sko. Birkenstock Arizona Regular Oiled Black er en tidløs klassiker til alle modebevidste mænd og kvinder.

Dejlig korksål


Birkenstock er et glimrende valg af sommersko, eftersom sandalerne sagtens kan bruges hele dagen. Med en komfortabel og stødabsorberende korksål går du behageligt hele dagen. Remmene er fremstillet af syntetisk læder og kommer i en tidløs sort farve. Sammen med korksålen får du en fantastisk sko, der er flot, komfortabel og giver god fodstøtte.

Til alle sommerens outfits


Birkenstock Arizona er virkelig et must for dig, der elsker mode. Sandalerne er utroligt lette at kombinere med masser af forskellige outfits, såsom et par slidte jeans. Sammen med jeans, kjole eller shorts skaber Birkenstock Arizona en mere afslappet stil, der føles sommerlig og cool.

Tag hånd om dine sommersko


Eftersom Birkenstock Arizona er en åben sandal, er det bedst at bruge denne, når vejret er tørt. Kraftig regn kan beskadige materialet og korksålen. Hvis det er nødvendigt, kan du forsigtigt rengøre remmene med en fugtig klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

R
Rikke Maria Krog
Derya, Footway

Hej Rikke,

Denne model er ikke med blød fodseng, vi plejer skrive “Soft” i beskrivelsen og teksten som ses på sålen plejer være blå :slight_smile:

0
B
Birthe Strømsvik
Beyhan, Footway

Hej Birthe, denne model er unisex dvs. både til herre og damer.

0
A
Anette L
J
Jeanett, Footway

Ja, denne er sort. :slight_smile:

0
Show more posts

30807 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK