Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:00:35
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Regular Oiled Leather Black
Birkenstock
Arizona Regular Oiled Leather Black
647 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

48894-00

Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black


Det tyske skofirma Birkenstock blev grundlagt i slutningen af 1700-tallet og har siden udviklet og forbedret produktionen. I dag er virksomheden utrolig populær på grund af sine komfortable og stilfulde hjemmesko af ægte læder. Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black er en tidløs klassiker til alle modebevidste mænd og kvinder.

Dejlig korksål


Birkenstock er et glimrende valg af sommersko, eftersom tøflerne sagtens kan bruges hele dagen. Med en komfortabel og stødabsorberende korksål går du behageligt hele dagen. Tøflens remme er lavet udelukkende af læder og kommer i en tidløs sort farve. Sammen med korksålen får du en fantastisk tøffel, der er flot, komfortabel og som giver god fodstøtte.

Til alle sommerens outfits


Birkenstock Arizona er virkelig et must for dig, der elsker mode. Tøflerne er utroligt lette at kombinere med masser af forskellige outfits, såsom et par slidte jeans. Sammen med jeans, kjole eller shorts skaber Birkenstock Arizona en mere afslappet stil, der føles sommerlig og cool.

Tag hånd om dine sommersko


Eftersom Birkenstock Arizona er en åben tøffel, er det bedst at bruge dem, når vejret er tørt. Kraftig regn kan beskadige læderet og korksålen. Hvis det er nødvendigt, kan du forsigtigt rengøre remmene og derefter bruge passende skoplejeprodukter til læder.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×