Birkenstock
Birkenstock - Arizona Regular Vegan Antrazit
Birkenstock - Arizona Regular Vegan Antrazit
Birkenstock - Arizona Regular Vegan Antrazit
3D
Birkenstock
Arizona Regular Vegan Antrazit
557 kr
(697 kr)
inkl. moms
Få på lager
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Vegan

Skotype:

Farv:

Brun, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

47899-00

Birkenstock Arizona Regular Vegan AntrazitDenne stilfulde Arizona sandal er helt dyrefri - eller vegansk, som man også kalder det, men det betyder ikke at sandalen har mistet noget af den klassiske Birkenstock charme.

Birkenstock har lavet flotte sandaler i lang tid, og takket være deres unikke produktionsteknikker vil dine fødder helt sikkert føle sig godt iført dem. Denne sandal er en del af Birkenstocks veganske samling, hvilket betyder, at sandalen er produceret uden brug af animalske produkter. Birkenstock er faktisk et af få mærker, der generelt ikke bruger lim eller farvestoffer, der stammer fra dyr.

Materialer, der anvendes til Veganske skoNår Birkenstock lave deres veganske sko, bruger de det syntetiske materiale EVA mikrofibre og kork som deres vigtigste ingrediens. EVA eller rettere Ethen-Vinylacetat er et plastmateriale der er et super let og smidigt syntetisk materiale, med minimal indvirkning på din hud, mens mikrofiber anvendes til såler og indlæg. Mikrofiber består af små fine fibre, der er åndbare og bløde mod fødderne. Endelig bruger de naturlige kork, som du finder i mange Birkenstock-modeller (selv i dem, der er lavet ved hjælp af animalske produkter). Korken ekstraheres fra korkbarken og isolerer varme og har en stødabsorberende effekt for dine fødder.

Birkenstock Vegansko til sommer og vinterEt par Birkenstock sanddaler er en god investering. Sandalerne kan du have i lang tid, og endnu længere, hvis du passer godt på dem. Så længe du imprægnerer, renser og plejer dine Birkenstocks sandaler, vil de være dine venner for livet. Et par Birkenstock sandaler er perfekte til sommer og vinter, i haven og på vandreture.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×