Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Black
498 kr
(547 kr)
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07297-00

Birkenstock Arizona Slim BlackBirkenstock er måske de bedste sommersandaler på markedet! Arizona Slim Black er en klassiker, og findes i en lidt smallere model, hvilket er godt for dem med smallere fødder. Denne sandal er lavet af syntetiske materialer og er i en tidløst sort farve. Birkenstock er kendt for sin behagelige pasform, og Arizona er ingen undtagelse. Her har du en komfortabel sandal, som du enten kan bruge som hjemmesko eller som en normal sandal. Flot både til jeans eller shorts og kan bruges både i hverdagen, men også sammen med festlige outfits.

Behagelig pasformBirkenstock er et godt valg, fordi deres sandaler er nemme at tage af og på, har perfekt pasform og nemt kan justeres ved hjælp af stropperne på overdelen. Ydersålen er fremstillet af kraftigt gummi og er i meget god kvalitet. Indlægssålen giver dine fødder en behagelig støtte og er ergonomisk designet til at følge fodens naturlige former. Birkenstock Arizona har en indersål lavet af kork, et blødt og fjedrende materiale, som er behageligt at gå på. Hvis sålen med tiden eventuelt blive slidt, kan du erstatte den med en ny.

Stilfulde sandaler til hverdagsbrugArizona er en dejlig Birkenstocksandal, der passer til de fleste. Sort er en meget god sandalfarve, fordi den går godt med mange andre farver og mønstre. Kan du lide at gå med mønstret og farverigt tøj? I så fald vil det ikke være noget problem at matche dine Birkenstock sandaler med forskellige outfits. Leg gerne med spændende accessories som for eksempel smykker, en hat og solbriller for at skabe en mere kreativ og personlig stil. Arizona går fremragende til et sæt pænt sommertøj. Birkenstock Arizona er stilfulde og trendy, og du kan nemt pynte dig op eller ned ved hjælp af accessories såsom slips eller øreringe.

Birkenstock holder år efter årLigesom alle andre sko, har Birkenstock Arizona også brug for pleje. For at kvalitet skal forblive på toppen, og at sandalerne skal blive ved med at være pæne i så lang tid som muligt, er det godt at undgå at have dem på i regnvejr. Så længe du bruger sandalerne i tørt vejr, holder de deres kvalitet i mange år. Med tiden opstår naturligt slid på både ydre og indre sål. Heldigvis kan du erstatte dem og dermed bruge dine Birkenstock meget længere. Stropperne er lavet af syntetisk materiale, og der er mange gode skoplejeprodukter til kunststof, som du kan bruge.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31097 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×