Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Black
403 kr
(487 kr)
inkl. moms

Kundedata

Birkenstock opleves som normale i størrelsen ifølge 14819 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07297-00

Birkenstock Arizona Slim Black


Birkenstock er måske de bedste sommersandaler på markedet! Arizona Slim Black er en klassiker og findes i en lidt smallere model, hvilket er godt for dem med smallere fødder. Denne sandal er lavet af syntetiske materialer og er samtidig holdt i en tidløs sort farve. Birkenstocks er kendt for sin behagelige pasform, og Arizona er bestemt ingen undtagelse. Her får du en komfortabel sandal, som du enten kan bruge som hjemmesko eller som en normal sandal/tøffel. Modellen fungerer både til jeans og shorts, og den kan anvendes både i hverdagen, men også sammen med de mere festlige outfits.

Behagelig pasform


Birkenstock er et godt valg, fordi de enkelte sandaler er nemme at tage af og på, har en perfekt pasform og nemt kan justeres ved hjælp af remmene på overdelen. Ydersålen er fremstillet af kraftigt gummi og holder en meget god kvalitet. Indlægssålen giver dine fødder en behagelig støtte og er ergonomisk designet til at følge fodens naturlige former. Birkenstock Arizona har en indersål i kork – et blødt og fjedrende materiale, som er behageligt at gå på. Hvis sålen med tiden eventuelt blive slidt, kan du erstatte den med en ny.

Stilfulde sandaler til hverdagsbrug


Arizona er en dejlig Birkenstock-sandal, der passer til de fleste. Sort er endvidere en rigtig god sandalfarve, fordi den går godt i spænd med mange andre farver og mønstre. Er du vild med at gå i mønstret og farverigt tøj? I så fald vil det ikke være noget problem at matche dine Birkenstock-sandaler med forskellige outfits. Leg gerne med spændende accessories som for eksempel smykker, en hat og solbriller for at skabe en mere kreativ og personlig stil. Arizona går fremragende til et sæt pænt sommertøj. Birkenstock Arizona er den stilfulde og trendy model, og du kan nemt dresse den op eller ned ved hjælp af accessories såsom slips eller øreringe.

Birkenstock holder år efter år


Ligesom alle andre sko har Birkenstock Arizona også brug for skopleje. Vil du bevare den høje kvalitet, og skal sandalerne blive ved med at være pæne i så lang tid som muligt, er det godt at undgå at have dem på i regnvejr. Så længe du bruger sandalerne i tørt vejr, holder de deres kvalitet i mange år. Med tiden opstår der et naturligt slid på både den ydre og indre sål. Heldigvis kan du erstatte sålerne og dermed bruge dine Birkenstocks i meget længere tid. Remmene er fremstillet af et syntetisk materiale, der kan tørres af med en fugtig klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

P
Pias
Beyhan, Footway

Hejsa,
Denne model har en smal bredde :slight_smile:

0
B
Bettina D. Jacobsen
S
Saba
Derya, Footway

Hej Saba,

Nej denne model er ikke soft modellen, det plejer stå soft ved beskrivelsen.

0
Show more posts

28457 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK