Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:08:14
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Leather Black
797 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

48878-00

Birkenstock Arizona Slim Leather Black


Birkenstock er en tysk virksomhed, hvis historie strækker sig hele vejen tilbage til 1774, hvor Johann Adam Birkenstock overtog en skomagerbutik. Siden da har Birkenstock været en af de førende virksomheder, når det kommer til ortopædi og fodpleje. Det mærkes tydeligt i de komfortable produkter, der lanceres af virksomheden. Birkenstock Arizona Slim Leather Black er et par tøfler, som former sig efter foden og bliver mere komfortable, jo mere de anvendes. Det, der gør Birkenstocks sko, sandaler og hjemmesko så unikke, er deres såler. På fodsålen er der mange fordybninger, og den giver fødderne en god støtte og er samtidig blød og behagelig. På den møde aflastes både fødder og krop, hvilket er godt for ryggen. Tøflerne er fremstillet af læder og har et stilrent look. Med de to remme kan du tilpasse dem, så de sidder perfekt. Birkenstock Arizona hjælper dig til at gå naturligt og få en bedre kropsholdning. Det er perfekt til dig, der vil kunne gå behageligt eller har brug for tøfler, der giver en god støtte.

Naturlige og miljøvenlige materialer


Birkenstock producerer alle deres produkter på egne fabrikker i Tyskland, hvilket betyder, at de har fuld kontrol over hele processen. De arbejder på en miljøvenlig måde og bruger blandt andet kork til at skabe de bløde og behagelige såler på Birkenstock Arizona-modellen. Ydersålen, som sidder under tøflen, er fremstillet af ethylenvinylacetat, også kendt som EVA. Det er et materiale, som er både holdbart, fleksibelt og let. På den måde beskyttes korksålen, så den ikke bliver beskadiget eller slidt.

Tøfler til arbejde eller hverdag


De stilfulde hjemmesko fra Birkenstock er egnet til brug i hjemmet og på arbejdspladsen. Hvis du står eller går i lang tid ad gangen, er der få tøfler, der giver en lige så god støtte som Birkenstock Arizona. Det enkle design og den stilfulde, sorte farve gør, at skoen passer til hvad som helst. Gør din hverdag mere komfortabel med et par Birkenstock-tøfler i dag.

Pas på dine tøfler


At passe på sine tøfler er ikke særligt svært. Læderet er let at rengøre, både med skobørste og skosværte eller skofedt til læder. Du kan altid bruge et håndklæde og noget lunkent vand til at fjerne pletter og snavs. Da tøfler ofte kun bruges indendørs, kan de holde i mange år.
Vis mere.

Kommentar

Jeg er helt forelsket i min Birkenstock.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31293 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×