Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Leather White
797 kr
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07297-02

Birkenstock Arizona Slim Leather White


Birkenstock er et verdensberømt varemærke, der har en lang historie. Virksomheden blev allerede grundlagt i 1774 af Johann Adam Birkenstock selv. Gennem årene har virksomheden arbejdet hen imod den samme vision - at lave sko af højeste kvalitet og komfort. I dag er Birkenstock måske bedst kendt for sine komfortable tøfler i en klassisk model. Mange berømte modebloggere bruger flittigt Birkenstock tøflerne. Birkenstock Arizona Slim Leather White er en af virksomhedens klassiske og mest kendte modeller. Tøflen er hvid og noget smallere i pasformen. For dig, der søger et par behagelige sommersandaler er dette et godt valg.

Læder og holdbart gummi


Birkenstock tøfler er meget mere end blot tøfler. Selv om mange kan lide at bruge disse tøfler indendørs kan de sagtens bruges som almindelige sandaler. Arizona er en skomodel fra Birkenstock, som er lavet af ægte læder. Tøflen har to remme på toppen, så du nemt kan justere størrelsen og pasformen. For at du skal få et godt greb og en behagelig dæmpning når du går, har tøflen en mønstret ydersål af holdbart gummi. Selv indersålen er ergonomisk udformet til at følge fodens naturlige former. Lad dine fødder komme ud i den friske luft ved at bære komfortable Arizona tøfler fra Birkenstock.

Til hverdag eller fest


Hvem kunne tro, at klassiske tøfler ville blive en rigtig trendsætter? I dag er Birkenstock et internationalt anerkendt mærke og både bloggere og artister bruger gerne de dejlige tøfler. Arizona er et perfekt valg, hvis du vil have et par behagelige sko, der føles lidt ekstra sommerlige. Den hvide farve føles frisk og du kan nemt sætte et outfit sammen med Birkenstock. For at skabe et sommerligt outfit kan du kombinere dine tøfler med et par korte denimshorts, en t-shirt og en stor solhat. Birkenstock Arizona er også fremragende at bære med sokker til et par jeans.

Tag hånd om dine sko


Ligesom andre lædersko og sandaler har Birkenstock Arizona også brug for en vis skopleje. Eftersom den øverste del af tøflerne er lavet af ægte læder, kan du pleje dine sko med passende læderplejeprodukter. Selve indersålen er lavet af kork og med tiden kan du bruge skoplejeproduktertil kork og dermed arbejde glansen op igen. For at Birkenstock Arizona skal holde sig i så god en stand som muligt, er det bedst at undgå stærkt sollys, olie og vand. Men hverdagsbrug er selvfølgelig helt okay og tanken er jo alligevel, at du skal bruge dine Birkenstock om sommeren.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31097 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×