Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:23:00
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Slim Leather White
Birkenstock - Arizona Slim Leather White
Birkenstock - Arizona Slim Leather White
3D
Birkenstock
Arizona Slim Leather White
477 kr
(597 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07297-02

Birkenstock Arizona Slim White


Birkenstock er et verdensberømt varemærke, der har en lang historie. Virksomheden blev allerede grundlagt i 1774 af Johann Adam Birkenstock selv. Gennem årene har virksomheden arbejdet hen imod den samme vision – at producere sko af højeste kvalitet og komfort. I dag er Birkenstock måske bedst kendt for sine komfortable sandaler i en klassisk tøffelmodel. Mange berømte modebloggere bruger flittigt Birkenstock-tøflerne.

Birkenstock Arizona Slim White er en af virksomhedens klassiske og mest kendte modeller. Sandalen er hvid og noget smallere i pasformen. Søger du et par behagelige sommersandaler, er dette et godt valg.

Syntetisk læder og holdbart gummi


Birkenstocks sandaler er meget mere end blot sandaler. Selvom mange kan lide at bruge disse tøfler indendørs, kan de sagtens benyttes som helt almindelige sandaler. Arizona er en skomodel fra Birkenstock, som er fremstillet af syntetisk læder. Sandalen har to remme på toppen, så du nemt kan justere størrelsen og pasformen. For at du skal få et godt greb og en behagelig dæmpning, når du går, har sandalen en mønstret ydersål af holdbart gummi. Selv indersålen er ergonomisk udformet til at følge fodens naturlige former. Lad dine fødder komme ud i den friske luft ved at bære komfortable Arizona-sandaler fra Birkenstock.

Til hverdag eller fest


Hvem kunne tro, at klassiske tøfler ville blive en rigtig trendsætter? I dag er Birkenstock et internationalt anerkendt mærke, og både bloggere og artister bruger gerne de dejlige sandaler. Arizona er et perfekt valg, hvis du vil have et par behagelige sko, der føles lidt ekstra sommerlige. Den hvide farve føles frisk, og du kan nemt sammensætte et outfit med Birkenstock-sandalerne. Vil du skabe et sommerligt outfit, kan du kombinere dine tøfler med et par korte denimshorts, en T-shirt og en stor solhat. Birkenstock Arizona er også fremragende sammen med strømper til et par jeans.

Tag hånd om dine sko


Ligesom andre modeller har Birkenstock Arizona også brug for en vis skopleje. Eftersom den øverste del af sandalerne er fremstillet af syntetisk læder, kan du pleje dine sko med en fugtig klud. Selve indersålen er lavet af kork, og med tiden kan du bruge skoplejeprodukter til kork og dermed genskabe glansen. For at Birkenstock Arizona skal holde sig i så god en stand som muligt, er det bedst at undgå stærkt sollys, olie og vand. Men hverdagsbrug er selvfølgelig helt okay, og tanken er jo alligevel, at du skal bruge dine Birkenstocks om sommeren.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×