Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Soft Black
447 kr
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07298-00

Birkenstock Arizona Slim Soft BlackDe klassiske hjemmesko Birkenstock Arizona Slim Soft Black er mere populære end nogensinde. Hjemmeskoene er ortopædiskt og ergonomiskt designet til at sidde perfekt på foden og følge dens naturlige former. Disse Birkenstock sko er smallere i modellen, hvilket gør dem velegnet til damefødder og til dig med smalle fødder.

Kork och læderBirkenstock Arizona er lavet af ægte læder og har en blød sål af kork. For forbedret støddæmpning og komfort har disse hjemmesko et ekstra støddæmpende lag af skumsål. Ved hjælp af de to remme af læder kan du justere størrelsen, så hjemmeskoene sidder perfekt.

Vidunderlige sommerskoBirkenstocks hjemmesko er supertrendy, og du kan med fordel bære disse hjemmesko selv udendørs. Brug dem til afskårne jeans, en kølig sommerkjole eller et par shorts. Det sorte læder er elegant og let at matche med forskellige outfits.

God og modstandsdygtig kvalitetBirkenstock Arizona Slim Soft Black kvalitative hjemmesko kan bæres år efter år. Sørg for at undgå regn og snavs, så de holder sig i en bedre stand. Hvis det er nødvendigt, kan du tørre stropperne eller børste snavs af med en skobørste.
Vis mere.

Kommentar

Super lækre sandaler. Perfekte til sommet

Svar

Meget meget fin service.Har gået i den slags sandaler i 30 år. Både på arb. og privat.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31422 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×