Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:52:30
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Soft Black
514 kr
(697 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Skotype:

Farve:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07299-00

Birkenstock Arizona Soft Black


Leder du efter et par behagelige indendørssko eller de perfekte forårs- og sommersko? Måske stiller du strenge krav til kvalitet, pasform og design? Det tyske skofirma Birkenstock holder aldrig op med at overraske. Med de klassiske Birkenstock Arizona Soft Black får du en vidunderlig skomodel, som kan bruges både indendørs eller udendørs om foråret og sommeren.

Skøn sål og smarte remme


Birkenstock Arizona er uden tvivl en af de mest berømte skomodeller fra Birkenstock. Denne sandal har en behagelig sål af naturkork og med et midterlag, der giver dig ekstra absorbering. Arizona er udstyret med to remme, som du nemt kan justere for at tilpasse størrelsen.

Den perfekte sandal


Birkenstock Arizona i sort kunstlæder er den ultimative sko til varmt vejr. Den utroligt behagelige pasform gør, at du sagtens kan bruge disse sandaler hele dagen, og du bliver ikke træt i fødderne. Kombinér med alt fra kjoler til jeans eller et par behagelige denimshorts.

Birkenstocks plejeråd


Vil du kunne bruge dine Birkenstocks år efter år, er det vigtigt at undgå regn og mudder. Eftersom sandalerne er fremstillet af kunstlæder og kork og har et åbent design, er tørt vejr at foretrække. Selve kunstlæderet kan tørres af med en fugtig klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

H
Helle Hedemand Stenberg
Beyhan, Footway

Hej Helle :slight_smile: Vi forventer opfyldning mod slutningen af denne måned :wink:

0
Kristina Ferenkamp Lillemose
Beyhan, Footway

Hej Kristina, Du kan se, at dette er med en soft fodseng ud fra produktnavnet, visse billeder vi har kan være ældre modeller, men normalt plejer indvendige skrift på sandalen være blåt.

0
S
Sabina
Show more posts

30620 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK