Birkenstock
Birkenstock
Arizona Soft Black
437 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

07299-00

Birkenstock Arizona Soft Black


Leder du efter et par behagelige indendørssko eller de perfekte forårs- og sommersko? Måske stiller du strenge krav til kvalitet, pasform og design? Det tyske skofirma Birkenstock holder aldrig op med at overraske. Med sin klassiske tøffel Birkenstock Arizona Soft Black får du en vidunderlig skomodel, som kan bruges både indendørs eller udendørs om foråret og sommeren.

Skøn sål og smarte remme


Birkenstock Arizona er uden tvivl en af de mest berømte skomodeller fra Birkenstock. Denne tøffel har en behagelig sål af naturkork og med et midterlag, der giver dig ekstra absorbering. Arizona er udstyret med to læderremme, som du nemt kan justere for at tilpasse størrelsen.

Den perfekte tøffel


Birkenstock Arizona i sort læder er den ultimative sko til varmt vejr. Den utroligt behagelige pasform gør, at du sagtens kan bruge disse tøfler hele dagen og ikke blive træt i fødderne. Kombiner med alt fra kjoler til jeans eller tag et par behagelige jeansshorts på.

Birkenstock plejeråd


For at du skal kunne bruge dine Birkenstock år efter år er det vigtigt at undgå regn og mudder. Eftersom tøflerne er lavet af læder og kork og har et åbent design, er tørt vejr at foretrække. Selve læderet på tøflen kan plejes med passende skoplejeprodukter til skind og læder.
Vis mere.

Kommentar

- 14 Jul 2018

Er den med soft floorbed. ?

Svar
- 10 Jul 2018

Hej. Der står at denne model er soft, men billederne viser ikke sålen med blå skrift… Er den med blød fodseng?

Svar
- 04 Jun 2018

Er det den brede model😀

Svar
- 03 Jun 2018

Er denne sko med blød fodseng ?

Svar

Endelig er BIRKENSTOCK blevet trendy. Jeg har ventet på dagen. Skoene er perfekte til jobbet, strandturen, en tur i byen, eller når du bare vil se smart ud. Jeg er super tilfreds med denne model.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31202 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×