Timberland
Timberland
Asphltrl Cls Tall C83980 Yellow
797 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Timberland Asphltrl Cls Tall C83980 Yellow

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

52577-00

Timberland Asphltrl Cls Tall C83980 Yellow


Timberland er et skomærke, der er kendt for sine karakteristiske støvler i beige nubucklæder. Med denne skomodel får du det klassiske look, men i støvleform. De originale sko har et højere skaft med den gule snøring hele vejen op. Du vil helt sikkert få en masse opmærksomhed, når du har disse flotte og unikke sko på!

Nubucklæder af højeste kvalitet


Noget som adskiller Timberland fra andre sko er, at de bruger nubucklæder af højeste kvalitet. Det er dette læder, der giver skoene deres karakteristiske farve og form. Skoene blev først og fremmest udviklet som arbejdssko. Det betyder, at de har mange gode egenskaber, såsom robuste såler, en behagelig pasform, bløde indersåler og vandtæthed.

Stil og funktionalitet


Sko fra Timberland kombinerer stil og funktionalitet på en fremragende måde. De kan bruges i al slags vejr og ser samtidig flotte ud. Eftersom de har et så tilstrækkelig højt skaft, bør de hovedsagelig bruges sammen med jeans og bukser, der sidder stramt.

Nubucklæder - rengøring og pleje


Nubuck er et læder, som er holdbart, men som kan kræve rengøring efter lang tids brug. Der er mange gode skoplejeprodukter netop til nubucklæder. Undgå at bruge produkter til læder, da de kan beskadige eller misfarve skoene.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28465 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×