Vagabond
Vagabond
Ava 4043-101-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

52501-00

Vagabond Ava 4043-101-20 Black


Leder du efter de perfekte efterårssko? I så fald behøver du ikke at lede meget længere. Vagabond Ava 4043-101-20 Black er en vidunderlig efterårssko af ægte læder og i en elegant og klassisk sort farve, der er det sikre valg. Vagabond er som brand kendt for sin dejlige pasform og bløde sål, og disse sko er ingen undtagelse. Ava er en tidløs skomodel, som du kan bære år efter år, uden at de går af mode. Via de praktiske og stilfulde elastikpaneler på skoenes sider kan du nemmere tage skoene af og på, hvilket er en stor fordel, hvis du ofte er på farten, og det gerne skal gå lidt stærkt i de tidlige morgentimer. Selv den lille løkke på hælen gør af- og påtagningen lettere. Brug disse flotte efterårssko størstedelen af året og kombinér dem gerne med masser af forskellige outfits.

Kvalitetslæder


Læder er et rigtig godt materiale til sko, da det har mange smarte egenskaber. Eftersom læder er et levende materiale, forandrer det sig med årene. Ældre lædersko kan få folder, rynker og mærker, men det bidrager blot til, at læderet får mere karakter, hvilket gør skoene flottere med tiden. Ava fra Vagabond er fremstillet af blødt læder, der holder den højeste kvalitet. Læderet er delvist vandafvisende, men bør dog ikke anvendes i regnvejr. Sålen er af holdbart gummi og er relativt flad i designet. Stødabsorberingen er placeret i skoens indersål, som føles blød og behagelig.

Velegnet til hverdag og fest


Hvis du går efter et pænt og stilfuldt look, er Vagabond Ava et perfekt valg af fodtøj. Ava har som sagt et tidløst design, hvorfor de er velegnet til hverdagsbrug, men også til festlige anledninger. Det sorte og blanke læder er pænt både til denimstof og bomuld. Kombinér gerne med sorte jeans, en hvid skjorte og farverige accessories. Skoene vil helt sikkert blive prikken over i'et i dit outfit. Hvis du skal til fest, kan du kombinere dine Ava-sko med et par tynde strømpebukser og en smart kjole. Sort er en taknemmelig farve, eftersom den passer godt sammen med næsten alle andre farver og mønstre, og her kan du både spille på det sikre farvevalg og det mere modige, der måske ligger uden for din comfortzone.

Pas godt på dine sko


Et par ægte lædersko kan stort set holde i en uendelighed, så længe du blot tager dig af dine sko. Vagabond Ava-skoene behandler du på samme måde som med andre lædersko. Der er mange gode læderplejeprodukter på markedet. Eftersom lædersko ofte kun har fået en mild behandling, inden de skal sælges, kan selv nye sko have brug for at blive imprægneret med det samme. På den måde giver du dine nye sko en beskyttende overflade, så de kan tåle både snavs og fugt på en bedre måde.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30799 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×