Vagabond
Vagabond
Ava 4043-301-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Detaljer:

Lynlås, Spænde

Varenummer:

52502-00

Vagabond Ava 4043-301-20 BlackDet svenske skofirma Vagabond har altid lavet kvalitetssko i en trendy og komfortabelt design. Med over 20 års udvikling i bagagen er mærket til at stole på. Vagabond Ava 4043-301-20 Black er et godt eksempel på, hvad Vagabond kan præstere. Skoenes klassiske og pæne design sammen med de gode materialer gør dem til et "must have"!

Læder og fine detaljerVagabond Ava 4043-301-20 Black er fremstillet af et middelskinnende læder, en lav hæl og en flad ydersål. Indeni skoene får du en lækker støddæmpende effekt takket være den komfortable sål. Skoene er nemme at tage af og på takket være den diskrete lynlås på indersiden.

Sko, der forbedrer dit outfitVagabond Ava er et par smukke lædersko der virkelig kan forbedre ethvert outfit. Det stilfulde og tidløse design sammen med sort læder gør dem velegnet til både hverdag og fest. Prøv at matche skoene med stramme jeans, en hvid skjorte og og nogle fede accessories.

Sådan plejer du skoeneLædersko som Vagabond Ava skal have omsorg for at bevare deres kvalitet og udseende. Det er bedst at imprægnere dine sko, når du får dem hjem. På denne måde giver du det ydre en god beskyttelse mod fugt og snavs. Sørg for altid at vaske dine sko med skobørste eller klud, hvis de bliver snavsede.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30954 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×