29.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Bagheera
Bagheera
Avenue Black
294 kr
(347 kr)
inkl. moms

Kundedata

Bagheera opleves som normale i størrelsen ifølge 4193 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

25310-00

Bagheera Avenue Black


Hvis du arbejder stående hele dagen, eller hvis du bare er på udkig efter et par komfortable sportssko, er Bagheera Avenue Black et godt valg. Disse travesko er designet til at give dig en maksimal støtte og samtidig holde fødderne kølige og tørre. Bagheera er en svensk sportstøjsvirksomhed, som blev grundlagt i 1981. I løbet af 80'erne blev virksomheden kendt for sit træningstøj, særligt træningstrøjerne med det store logo. Der er sket en masse siden da, og i dag er virksomheden kendt for de skønne sportssko. Avenue Black er en af de mange modeller, som Bagheera tilbyder. Skomodellen giver dig et optimalt greb og kommer i en stilren sort farve.

Solide sko af gode materialer


Bagheera Avenue Black er fremstillet af et syntetisk materiale. Materialet er ikke ægte læder, men er ikke desto mindre meget holdbart og relativt vandafvisende. Med en kraftigt mønstret ydersål får du et godt greb på ujævne og glatte overflader. Avenue er en skomodel fra Bagheera, som ikke er foret. Med andre ord er disse sko super gode til foråret, sommeren og langt ind i efteråret. Hvis du gerne vil bruge skoene om vinteren, kan du altid indsætte en ekstra sål, så du får mere komfort og varme.

Giver din krop en god støtte


For mange, der arbejder stående, såsom i butikker eller på caféer, er det yderst vigtigt med et par gode sko. Bagheera Avenue er meget populære blandt folk, der arbejder stående. Hemmeligheden ligger i det ergonomiske design af skoen og den stødabsorberende sål. Da designet er stilfuldt, og farven er holdt i en tidløs sort farve, kan du uden problemer bære skoene med dit hverdagstøj. Match med dit almindelige tøj og eksperimentér med farverigt tilbehør for at skabe en kreativ og personlig stil.

Pleje af dine sko


Når man arbejder i caféer eller lignende steder, bliver skoene nemt plettede, hvorfor det er vigtigt, at du plejer dine sko rigtigt. Det syntetiske materiale bliver ofte benyttet til sko, og der findes masser af gode og passende skoplejeprodukter, du kan benytte dig af i denne forbindelse. Hvis du vasker pletterne forsigtigt med en fugtig klud og derefter imprægnerer dine Bagheera sko med imprægneringsspray, vil de holde meget bedre - og længere.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

C
Charlotte Præst Andersen
Derya, Footway

Hej Charlotte,

Vi har desværre ikke sko delt op efter smalle/brede pasform da vi oftest købet normale pasform hjem.

0
M
Miriam PeaceLove
Vis tidligere kommentarer
T
Tina Dyg Johansen

Jeg købte str. 41 og de er alt for små i længden. Så ved ikke med str. 42 ?.?? Og de er da ihertfald ikke bløde som jeg læste.

0
Anonymous

28824 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK