Crocs
Crocs
Baya Slide Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

24763-00

Crocs Baya Slide Black


Crocs tog verden med storm for flere år siden, men de er stadig lige så populære. Udover den klassiske Crocs-sko er det nu blevet til en hel række vellykkede skomodeller. Crocs Baya Slide Black er den ultimative sommer- og feriesko takket være den praktiske udformning. En slip-on tøffel, som du nemt kan tage på uden at bruge hænderne. Ligesom forgængerne er selv Baya Slide en vidunderligt komfortabel sko, der sidder perfekt på foden. Dette er skoene, du kan bruge en hel dag eller have ved hoveddøren og bruge, når du skal ud og hente posten. Med en helstøbt gummisål får du en behagelig støtte og en let massagelignende følelse.

Komfortabelt og slidstærkt gummi


Udover at Crocs er kendt for det praktiske design, er de også kendt for deres holdbare gummi. Crocs Baya Slide er formstøbt i et enkelt stykke, som sikrer en højere kvalitet. Med en indre mønsterstruktur får fødderne en dejlig og massagelignende følelse. Gummiet er let og den øverste del af skoen er forsynet med ventilationshuller. Du behøver med andre ord ikke at bekymre dig om svedige fødder. For ekstra komfort har denne skomodel en behagelig skråning i sålen. Dette giver dig ekstra støtte og en behagelig absorbering, når du går.

Perfekt til stranden!


Crocs Baya Slide er den ultimative ferietøffel, eftersom den både er slidstærk og holdbar men samtidig komfortabel. Takket være ultralette gummi vejer skoen heller ikke meget og du kan nemt tage dem med på rejsen. Da Baya Slide er helt vandtætte, kan du med fordel bruge dem som badesko, på stranden og ved poolen. Hvis skoene bliver sandede eller snavsede, er det blot at skylle dem af med vand. Den sorte farve på Baya Slide gør dem utrolig lette at bruge, og de kan nemt kombineres med både andre farver, mønstre og tøj.

Sommersko, som er nemme at tage hånd om


Når det kommer til sko, er der mange, der synes, at selve skoplejen er det besværlige. Men det bedste med Crocs Baya Slide er, at du slipper for alt, der har med rengøring, smøring og tørring at gøre. Eftersom skoene er lavet udelukkende af gummi, er det tilstrækkeligt at skylle skoene af under vandhanen ved behov. Selvom skoene let kan vaskes, kan det alligevel være en god idé ikke at efterlade skoene midt i solen, da sort gummi har en tendens til at falme i solen. I øvrigt kan du bruge dine Crocs Baya Slide på ubestemt tid uden at bruge nogen tid på skopleje.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×