Ecco
Ecco
BIARRITZ Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

02231-01

Ecco BIARRITZ BlackLækre sko i højeste kvalitet: Sådan kan man beskrive Ecco. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og har siden udviklet en række succesfulde skomodeller. Ecco BIARRITZ Black er en smuk efterårsstøvle til mænd. Støvlerne har et tidløst design, er lavet af kvalitetsmaterialer og er nemme at tage af og på.

Lækkert læderEcco BIARRITZ Black er en efterårschelseastøvle, som er lavet af kvalitetslæder. Støvlerne har både elastiske ribbe og en praktisk lynlås. Den lave hæl giver et eksklusivt og flot design. Ecco BIARRITZ Black er en støvle, der ældes med ynde, og som får en stærkere karakter, som årene går.

Alsidige støvler, der går med altEcco BIARRITZ Black er et par behagelige støvler til trendy mænd. Sammen med et par jeans, en skjorte og en læderjakke, kan du hurtigt skabe et afslappet og elegant look. Vil du hellere klæde dig pænt på, kan du matche skoene med et par bukser, en hvid skjorte og en jakke.

VedligeholdelseEcco BIARRITZ Black ældes pænere, jo mere du bruger dem, fordi læderet får mere karakter og personlighed over tid. For at sikre kvaliteten kan du imprægnere skoene. Læder er et naturligt produkt, der kan få folder, rynker og revner, hvis det bliver for tørt. Derfor skal du sørge for at smøre skoene med en passende skosværte en gang imellem.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30799 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×