27.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Small White
477 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kundedata

Birkenstock opleves som normale i størrelsen ifølge 14819 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Grøn, Hvid

Ydermateriale:

Syntetisk læder

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

10008-00

Birkenstock Arizona Small White


Da Johann Adam Birkenstock overtog et skomageri i Tyskland i 1774, anede han ikke, at det var starten på, hvad der ville blive nogle af de mest berømte sandaler overalt i verden. Arizona er en af virksomhedens mest kendte modeller. Skoene er kendt for deres fantastiske pasform og klassiske udseende. De to remme kan tilpasses, så modellen passer præcis til formen på dine fødder. Det vigtigste element er dog selve sålen. Den består af et dobbeltlag og har mange gode egenskaber. Sålen tilpasser sig din fod og giver dig en god støtte på de helt rigtige steder. Dette betyder, at vægten er fordelt ligeligt omkring foden, hvilket hjælper dig med at opnå en bedre kropsholdning. I mange tilfælde hjælper skoen også med at udbedre rygproblemer. Birkenstock Arizona Small White har en smallere læst end normalt, hvilket gør modellen velegnet til folk med smallere fødder.

Miljøvenlig produktion og slidstærke materialer


Når du køber et par sandaler fra Birkenstock, kan du forvente, at alt er af højeste kvalitet. Produktionen foregår udelukkende på virksomhedens egne fabrikker i Tyskland. Materialet er slidstærkt og former sig efter din fod på bedste vis, selv efter at du har justeret remmene. Sålen, som er den vigtigste del, er lavet af blød kork. Det er denne sål, der giver skoen alle de fordelagtige egenskaber. Ydersålen, som er placeret under skoen, er lavet af EVA. Dette giver et slidstærkt ydre, der beskytter den vigtige indersål.

Sandaler, som du kan bruge, når det passer dig


Birkenstock Arizona Small White er hvide og giver dig et pænt og stilrent look. De er designet til at blive anvendt indendørs i længere perioder. Med et par Birkenstocks får kroppen en god aflastning. Hvis du ofte står eller går rundt derhjemme eller på arbejdet, er der kun få sko, der er lige så skønne og behagelige at have på som disse.

Nemme at pleje


Det er nemt at pleje skoene fra Birkenstock. Bliver de snavsede eller plettede, kan du blot bruge en fugtig klud til at rengøre dem. Du kan også smøre dem ind med de rette skoplejemidler. Selvom den holdbare ydersål under hjemmeskoen kan bruges udendørs, anbefaler vi, at du kun bruger dine Birkenstocks indendørs. På den måde holder de længere og bliver ikke slidt ned. Et par velholdte sandaler fra Birkenstock kan holde i mange år uden problemer.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

M
Mattias
Oversætte
Vis tidligere kommentarer
I
Iréne Hesselvall

Varför står det grön/vit i informationen och bilden visar vit? Mvh Iréne

Oversætte
0
A
Anonym
Oversætte
C
Cyrille
Oversætte
Show more posts

28900 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK