Birkenstock
Birkenstock
Arizona Small White
447 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

10008-00

Birkenstock Arizona Slim Leather Black


Da Johann Adam Birkenstock overtog et skomageri i Tyskland i 1774, anede han ikke, at det var starten på, hvad der ville blive nogle af de mest berømte hjemmesko i verden. Arizona er en af virksomhedens mest kendte modeller. Skoene er kendt for deres fantastiske pasform og klassiske udseende. De to remme kan tilpasses, så hjemmeskoene passer præcis til formen på dine fødder. Det vigtigste ved hjemmeskoen er dog sålen. Den er lavet af dobbeltlag og har mange gode egenskaber. Sålen tilpasser sig din fod og giver dig en god støtte de rigtige steder. Dette betyder, at vægten er fordelt ligeligt omkring foden, hvilket hjælper dig til en bedre kropsholdning. I mange tilfælde hjælper skoen også med at udbedre rygproblemer. Birkenstock Arizona Small White har en smallere læst end normalt, hvilket gør dem egnede til folk med smallere fødder.

Miljøvenlig produktion og slidstærke materialerNår du køber et par tøfler fra Birkenstock, kan du forvente, at alt er af højeste kvalitet. Produktionen foregår udelukkende på firmaets egne fabrikker i Tyskland. Læderet på skoene er slidstærkt og former sig efter din fod på bedste vis, selv efter at du har justeret remmene. Sålen, som er den vigtigste del, er lavet af blødt kork. Det er denne sål, der giver skoen alle de fordelagtige egenskaber. Ydersålen, som er placeret under hjemmeskoen, er lavet af EVA. Dette giver et slidstærkt ydre, der beskytter den vigtige indersål.

Tøfler, som du kan bruge, når du det passer dig


Birkenstock Arizona Small White er hvide og giver dig et pænt og stilrent look. De er designet til at blive brugt indendørs i lange perioder. Med Birkenstock hjemmesko får kroppen aflastning. Hvis du ofte står eller går rundt derhjemme eller på arbejde, er der kun få hjemmesko, der er lige så skønne og behagelige at have på som disse.

Nemme at pleje


Det er let at pleje sine sko fra Birkenstock. Bliver de snavsede eller plettede, kan du bruge en fugtig klud til at rengøre hjemmeskoene. Du kan også smøre læderet med skoplejemidler. Selvom den holdbare ydersål under hjemmeskoen kan bruges udendørs, anbefaler vi, at du kun bruger dine hjemmesko inde. På den måde holder de længere og bliver ikke slidt ned. Et par velholdte hjemmesko fra Birkenstock kan holde i mange år uden problemer.
Vis mere.

Kommentar

Tak

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31293 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×