Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:42:51
Birkenstock
Birkenstock - Arizona Tabacco
Birkenstock - Arizona Tabacco
Birkenstock - Arizona Tabacco
3D
Birkenstock
Arizona Tabacco
637 kr
(797 kr)
inkl. moms
Loading...
Få på lager
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

36717-00
Sandaler der produceres af Birkenstock, betragtes af mange som nogen af de bedste sandaler. Disse lysebrune Arizona sandaler, lader dine fødder hviler på den berømte fodseng lavet af kork. Med to spænder sidder sandalen fast på foden, og den stabile sål beskytter og støtter dine fødder.

Anatomisk håndværkSiden det det 18. århundrede, har tyske Birkenstock haft fokus på anatomien i den menneskelige fod og de formåede faktisk at perfektionere skoens og sandals kunst. Det klassiske Birkenstock look med to enkle men robuste spænder, et stilfuldt design og den verdensberømte korksål, der understøtter dine fødder. Gør Arizona til et af mærkernes mest populære model.

Rengør, pleje og beskyt dine Arizona sandalerOverdelen er lavet af læder og bør behandles som sådan, for at dine Arizona sandaler fra Birkenstock kan holde stilen, skal du rengøre dine sandaler med vand, undgå at bruge kemiske kemikalier - en fugtig klud kan gøre underværker. Overdelen kan smøres med fedt eller imprægneres. Husk, selvom din Birkenstock sandaler ser godt ud på stranden, skal du undgå saltvand, hvilket kan ødelægge læderet. Efterlad ikke dine badesandaler ud i solen for længe. Opbevare din Birkenstock Arizonas i et køligt, tørt sted, når du ikke bruger dem.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×