Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:25:22
Viking
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
Viking - Bluster II GTX Black/Grey
3D
Viking
Bluster II GTX Black/Grey
439 kr
(747 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gore-Tex, Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

24333-00

Viking Bluster II GTX Black/GreyForkæl børnene et par virkelig komfortable og holdbare vinterstøvler! Viking Bluster II GTX Black/Grey er et par behagelige støvler lavet af holdbare og funktionelle materialer. Viking er et norsk firma, der har fremstillet tøj og sko til både børn og voksne siden begyndelsen af 1900-tallet. Viking har et stort erfaring i vores skandinaviske vejr.

Gore-Tex – et fantastisk materialeFor at børnene skal kunne lege ubekymret uanset vejret, har de brug for at gå i sko, der holder fødderne tørre og varme. Viking Bluster II GTX Black/Grey er en støvle, der er lavet af både Gore-Tex og kraftig tekstil. Gore-Tex er vand- og smudsafvisende og kan bruges i både vand og sne. Viking Bluster II GTX har en kraftig ydersål med dyb mønsterstruktur, hvilket giver et optimalt greb. Med to velcroremme kan du nemt justere størrelsen.

Praktiske sko, der holderViking Bluster II GTX er en varm velforet støvle, der passer bedst til efteråret eller vinteren, når vejret er køligt. Sammen med varmt og behageligt overtøj, kan børnene uden tvivl holde varmen hele dagen. Disse støvler har et elegant og praktisk design, som passer godt selv til almindeligt tøj.

Pleje af vinterstøvlerFor at Viking Bluster II GTX skal hold sig flotte, er det en god ide at fjerne snavs med det samme. Brug en skobørste eller eventuelt en fugtig klud til fjerne pletter. Du kan tage indersålen ud, når det er nødvendigt at lufte støvlerne indeni.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

A
Anonym

Dette er super gode vinterboots til børnene. Begge mine børn på 7 og 10 år har båret disse boots hen over vinteren, og de har altid haft tørre fødder, da intet er gået i stykker, ligesom der heller ikke er kommet væske ind. Velcroen har desuden holdt hele årstiden. Trods det faktum at børnene ikke altid har fået løsnet velcrobåndene, når skoene skulle af, så har pasformen ikke ændret sig og er ej heller blevet trådt ned bagtil. Dette er ganske enkelt verdens bedste vinterboots til børn, og de ser stort set ikke slidte ud, selvom børnene har haft dem på hele vinteren.

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×