Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 04:28:36
Tretorn
Tretorn - Bo Black
Tretorn
Bo Black
437 kr
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Tretorn Bo Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

50399-01

Tretorn Bo Black


Med et par smarte støvler i Chelseamodel er det regnfulde vejr ikke til besvær. Tretorn Bo Black er en trendy støvle i kvalitetsgummi. Med to elastiske paneler på hver side af skoen, kan du nemt tage dine sko af og på. Disse sko er designet til vores skandinaviske vejr og holder fødderne tørre og glade.

Gummi og behagelig pasform


Tretorn er et svensk mærke, der allerede siden sin fremkomst i 1891, har skabt tøj og sko til vores nordlige klima. Bo er en af Tretorns populære skomodeller og skoene er lavet af et holdbart gummi. Sålen giver dig en god støddæmpning, og du kan bare bære skoen hele dagen lang.

Stilfulde og praktiske


Udover at Tretorn Bo er meget praktiske sko der er vandtætte, er de også rigtig smarte. De ligner almindelige Chelseastøvler og passer perfekt til både jeans og kjole. Den sorte farve gør det ekstra let at matche skoene med forskellige farver, tøj og mønstre.

Sko, der holder år efter år


Tretorn producerer fodtøj af højeste kvalitet, og du behøver ikke at pleje dine Bo sko på nogen særlig måde. Hvis skoene er snavsede kan du tørre dem af med en fugtig klud og gnide pletterne af. På koldere dage kan du tilføje en ekstra indersål for øget komfort og varme.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30892 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×