Emma
Emma - Boots 495-9576 Black
Emma
Boots 495-9576 Black
597 kr
Få på lager
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Emma Boots 495-9576 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Små, Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

22492-00

Emma Boots 495-9576 Black


Her har du et par smarte og trendy efterårs- og vinterstøvler! Emma Boots 495-9576 Black er en klassisk sko i højere model. Støvlen har flotte detaljer som for eksempel snøring på forsiden, et spænde over læggen og et ruskindspanel på bagsiden.

Holdbare materialer


Emma boots er støvler lavet af ægte læder og som har et panel af ruskind. Læder og ruskind er gode materialer, der ældes flot og som er relativt vandafvisende. Støvlerne har en lav og robust hæl lavet af træ, hvilket giver et pænt indtryk.

Flotte til det meste


Et par flotte efterårsstøvler, der passer til det meste lyder vel godt? Disse Emma støvler i sort læder er lette at kombinere både til kjole og bukser. Netop til efteråret og vinteren plejer mange at klæde sig i mere afdæmpede farver, som sort og gråt. Bryd gerne med en frisk accentfarve i rød, pink eller blå.

Plej dine sko, så holder de bedre


Disse Emma støvler kan du bruge år efter år, hvis du tager dig af dine sko. Da støvlerne er lavet af ægte læder, kan du sagtens benytte relevante skoplejeprodukter netop til læder og ruskind. Start med at vaske skoene rene med en blød børste. Derefter kan det være en god idé at imprægnere skoene og dermed give dem en ekstra beskyttelse.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30790 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×