25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Hush Puppies
Hush Puppies
Boston GRY
294 kr
(347 kr)
inkl. moms

Kundedata

Hush Puppies opleves som normale i størrelsen ifølge 784 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Grå

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

48147-02

Hush Puppies Boston GRY


Hush Puppies har allerede fra begyndelsen fokuseret på hverdagssko af højeste kvalitet. Skoene skal kunne bruges til det meste, være behagelige at gå i og desuden holde år efter år. Hush Puppies Boston GRY er en vidunderlig stoftøffel, som du kan bruge hver dag fra morgen til aften.

Varme og skønne tøfler


Hush Puppies Boston GRY er en blød og behagelig tøffel med et slip on-design. Tøflerne er fremstillet af et blødt syntetisk materiale, der holder godt på varmen. Disse tøfler har en diskret og flot grå farve, og indersålen giver dig tilpas meget absorbering.

Føddernes bedste ven


Forkæl dine fødder lidt ekstra med et par Hush Puppies Boston GRY tøfler! Dette er herretøfler, som kan bruges hele dagen og ikke stjæler nogen opmærksomhed fra resten af outfittet. Det betyder, at tøflerne sagtens kan tages med på arbejde eller bruges til en middag.

Ventilation er en god ting


Hush Puppies Boston behøver ingen større pleje, eftersom de er beregnet til at blive brugt indendørs. Så længe du bruger skoene indendørs, vil de ikke blive særlig beskidte, men med tiden kan det alligevel være en god idé at give dem en opfriskning. Du kan stille dem udenfor en stund, så de bliver luftet grundigt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

O
Ove Pedersen
L
Laurids Pedersen Tømmergården30 7280 Sønderfelding
Amnash

28973 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK