Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:10:13
Birkenstock
Birkenstock
Boston Regular Habana Oiled Leather
947 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

24885-01

Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather


I modsætning til mange af Birkenstocks normale hjemmesko er Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather en tøffel med overdækket tå. Disse stilfulde hjemmesko kan bruges hver dag - både udendørs og indendørs. Det lukkede design føles tilpas elegant og afslappet.

Olieret læder


Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather er fremstillet af olieret læder i en dyb, flot farve med et nærmest rødt skær. Hjemmeskoene fra Birkenstock er som sædvanlig blevet udstyret med en yderst behagelig og ergonomisk designet indersål i kork - Birkenstocks signatur!

En tøffel - flere lejligheder


Disse stilfulde og pæne sko er velegnede både med jeans og shorts. Du kan bære hjemmeskoene indendørs såvel som udendørs, når vejret er tørt. Det er skønt at hoppe i disse skønne hjemmesko om sommeren, fordi tæerne får masser af luft.

Birkenstock og pleje


Pas på dine Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather ved at imprægnere dem regelmæssigt. Det er almindeligt at imprægnere de fleste lædersko, fordi det giver skoene en slags beskyttende overflade. Undgå at bruge disse hjemmesko, når det er vådt udenfor.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30951 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×