Vagabond
Vagabond
Bree 4033-101-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Vagabond Bree 4033-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Lynlås

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varenummer:

52480-00

Vagabond Bree 4033-101-20 BlackVagabond Bree 4033-101-20 Black er et par lækre sorte sko. Det svenske firma har udviklet en flot og komfortabel sko, som du kan bruge både på arbejdet og i fritiden. Vagabond Bree er fremstillet udelukkende i sort læder, hvilket giver skoene et elegant, men afslappet look.

Godt læder og plateausålerDet første du bemærker ved disse sko er de høje såler. De er 3,5 cm høje og lavet af gummi. Skoene har to lynlåse. Den ydre lynlås dekorativ, mens den indre er funktionel. Vi anbefaler, at du kun bruger den indre lynlås - og dermed ikke slider på den ydre.

Stilfulde og komfortable skoDisse sko passer til bukser og jeans og er gode at bruge om efteråret og om vinteren. Det enkle design giver dig et afslappet og trendy look. Ved at kombinere skoene med et par jeans og en flot efterårs- eller vinterjakke, kan du skabe et stilfuld outfit.

Gode rådDisse sko er lavet af læder og har derfor brug for pleje for at bevare deres flotte farve og blødhed. Start altid med at fjerne overfladiske snavs med en klud eller en børste. Brug derefter et skoplejeprodukt til læder. Du kan også imprægnere dine sko, før du tager dem i brug - det giver en beskyttende overflade mod regn og snavs.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28539 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×