Vagabond
Vagabond - Brenta 3924-048-20 Black
Vagabond
Brenta 3924-048-20 Black
487 kr
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Vagabond Brenta 3924-048-20 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

49468-00

Vagabond Brenta 3924-048-20 BlackVagabond laver nogle af de sejeste sko med både syntetiske og naturlige materialer. I dette tilfælde har de virkelig fundet en cool kombination. Den forreste del af skoen er lavet af ruskind med et pænt og mat udseende. Bagsiden er imidlertid fremstillet af et syntetisk materiale, der svarer til et højglans slangeskind.

En unik stilDu får hurtigt opmærksomhed med disse seje sko. Den vovede kombination skiller sig ud fra mængden og i kombination med et par stramme jeans og en læderjakke, får du et sejt outfit med det samme. Skoene har en lynlås i siden ud over snørebåndet, hvilket betyder, at du nemt kan tage skoene af og på.

Behagelige og dejligeSelvom skoene har et andet design, har Vagabond fastholdt høj komfort i disse sko. Modellen har en blød indersål og en behagelig og temmelig tynd ydersål. Modellen har også en forstærket hælkappe, der giver dig god støtte.

Plej dem forsigtigDet er altid godt at imprægnere sko, men i dette tilfælde bør du være forsigtig. Ruskind kan imprægneres - det kan dog ikke syntetiske materialer. Den bedste måde at pleje begge materialer er at blande lidt sæbe med lunket vand. Brug blandingen på en bomuldsklud for at forsigtigt rengøre skoene, når det er nødvendigt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30296 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×