Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 08:04:20
Vagabond
Vagabond - Cary 4020-101-20-M Black
Vagabond
Cary 4020-101-20-M Black
997 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Vagabond Cary 4020-101-20-M Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Skafthøjde :

38 cm

Skaftvidde:

37 cm

Varenummer:

52457-00

Vagabond Cary 4020-101-20-M Black


Vagabond, det svenske firma, som fremstiller sine sko i Varberg, har i mange år lavet virkelig flotte lædersko. Denne gang viser firmaet, at de også sagtens kan lave flotte læderstøvler. Disse støvler har et stilfuldt design og mere plads til læggene.

Læder med en fin glans


Læderstøvlerne er næsten udelukkende lavet af et smukt læder. Hælen på skoen er 3,5 cm høj, og selve støvlen har en skafthøjde på 38 cm samt en skaftbredde på 37 cm. Der er en lille elastik foroven, hvilket gør, at skaftet kan udvides. På den side er der endvidere en lynlås, der gør det lettere at få støvlerne på.

Til en mere elegant stil


Disse støvler fra Vagabond giver dig med det samme et flot og elegant udtryk. Kombinér med stramme jeans eller en pæn nederdel, så du skaber et både flot og lækkert outfit. Passer fremragende både til fest og hverdagsbrug.

Pleje og vedligeholdelse af læderstøvler


Ønsker du, at læderet på støvlerne skal se pænt ud, selv efter mange år, er du nødt til at passe på støvlerne. Brug skosværte og skovoks for at fugte og pudse støvlerne. Sørg for at fjerne snavs og saltlinjer. En fugtig klud er næsten altid nok.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30429 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×