Vagabond
Vagabond
Cary 4020-401-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varemærke:

Varenummer:

52458-00

Vagabond Cary 4020-401-20 BlackDet svenske skofirma Vagabond har virkelig gjort sig kendt på skomarkedet grundet dets elegante design, behagelige pasform og brug af kvalitetsmaterialer. Vagabond Cary 4020-401-20 Black er en klassisk sko i Chelsea-model. Skoene er lavet af ægte læder, hvilket giver et elegant look.

Læder - et smart materialeVagabond Cary er en lækker skindsko med en forholdsvis blankt finish. Læder er et rigtig godt materiale til sko, fordi det former sig efter netop din fod. Med andre ord bliver en lædersko ofte bedre og bedre med tiden. Desuden ældes læderes smukt. Cary har en blød og støddæmpende indersål samt en dekorativ søm på forsiden.

Klæd dig flot med CaryCary er virkelig en trendy skomodel fra Vagabond - en sko, du nemt kan matche med forskelligt tøj. Hvis du går efter et elegant og tidløst outfit kan skoene bruges med et par fine bukser, en stilren skjorte og en smuk efterårsfrakke. Pift et nedtonet outfit op med farverigt tilbehør.

Pas på dine skoHvis du plejer dine Vagabond Cary sko, vil de forblive flotte og komfortable i mange år fremover. Da skoene er fremstillet af blødt læder, er det en god idé at imprægnere dem. På den måde giver du skoene en beskyttende overflade, der er smuds- og vandafvisende. Du kan også pudse dine sko med læderfedt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×