29.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
167 kr
inkl. moms

Kundedata

Ilse Jacobsen opleves som normale i størrelsen ifølge 1306 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful01 BlackIlse Jacobsen Cheerful01 Black er en stilful sort dame sandal, der er lavet til en smuk dansk sommerdag. Denne alsidige klip klap passer perfekt til de fleste lejligheder. Når det er sommer og solen skinner, er denne sandal perfekt til en flot sommerkjole eller til en tur på stranden.

Ilse Jacobsen skoIlse Jacobsen har lavet sko der er inspireret af den danske kystby Hornbæk i Nordsjælland. Med kvalitet og dansk design i tankerne, har de skabt flotte tøj og sko kollektioner i mere end 25 år. Denne klip klap fra Ilse Jacobsen er et godt eksempel på deres enkle design og fantastiske danske kvalitet.

En fin og elegant klip klapIlse Jacobsen Cheerful01 Black er lavet af syntetisk materiale og har en gummisål af høj kvalitet, der giver et godt greb på underlaget, samtidig med at den giver god støtte til de bare fødder. En rigtig god sandal til de modebevidste danske kvinder, der er på udkig efter en klip klap der kan holde til mere end en sommer.

Sådan holder du dem reneDenne klip klap behøver hverken imprægnering eller skopuds. Den kan blot vaskes i hånden med en våd klud, hvis den bliver beskidt. Det bliver ikke nemmere.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

L
lizp
Oversætte
K
Kersti Andersson
Oversætte
M
Marie
Oversætte
Caroline, Footway

Om du upplever problem med dina skor vill vi gärna att du tar kontakt med vår kundtjänst, på telefon eller på mejl :slight_smile: Alla uppgifter hittar du längst ned på sidan.

Oversætte
0
Show more posts

28824 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK