Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
Ilse Jacobsen - Cheerful01 Black
3D
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
149 kr
(187 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful01 BlackIlse Jacobsen Cheerful01 Black er en stilful sort dame sandal, der er lavet til en smuk dansk sommerdag. Denne alsidige klip klap passer perfekt til de fleste lejligheder. Når det er sommer og solen skinner, er denne sandal perfekt til en flot sommerkjole eller til en tur på stranden.

Ilse Jacobsen skoIlse Jacobsen har lavet sko der er inspireret af den danske kystby Hornbæk i Nordsjælland. Med kvalitet og dansk design i tankerne, har de skabt flotte tøj og sko kollektioner i mere end 25 år. Denne klip klap fra Ilse Jacobsen er et godt eksempel på deres enkle design og fantastiske danske kvalitet.

En fin og elegant klip klapIlse Jacobsen Cheerful01 Black er lavet af syntetisk materiale og har en gummisål af høj kvalitet, der giver et godt greb på underlaget, samtidig med at den giver god støtte til de bare fødder. En rigtig god sandal til de modebevidste danske kvinder, der er på udkig efter en klip klap der kan holde til mere end en sommer.

Sådan holder du dem reneDenne klip klap behøver hverken imprægnering eller skopuds. Den kan blot vaskes i hånden med en våd klud, hvis den bliver beskidt. Det bliver ikke nemmere.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×