Converse

Kundedata

Converse opleves som normale i størrelsen ifølge 10803 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Blå

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

04764-10

Converse Chuck Taylor All Star Hi NavyFå sko er så klassiske som denne skomodel fra Converse. Faktum er, at Chuck Taylor All Star er blandt verdens bedst sælgende sko. Ligesom mange af de andre sko, der tilhører den eksklusive skare, lanceredes de som basketballsko først, før de tog skridtet ud i offentligheden.

Canvas - et slidstærkt stofConverse er også kendt for at bruge lærredstof til deres sko. Dette materiale er holdbart og kan farves i mange forskellige farver. På forsiden af skoene er der også et gummiovertræk, som beskytter tæerne. Skoene kan nemt bruges af både drenge og piger.

Klassiske sko til en cool stilFå sko passer så mange forskellige stilarter som et par smarte sko fra Converse. Uanset om du ønsker en cool og rocket stil eller en velklædt og pæn påklædning, kan du bruge disse sko. Den neutrale blå farve er også let at matche.

Canvas sko og plejeDen bedste måde at tage sig af lærredsko er ved at være forsigtig. Hvis de bliver snavsede, skal du bruge en klud og noget vand til at fjerne snavs.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

D
Dutac
Oversætte
Jonathan, Footway

Oui , elles ont le logo , comme sur la photo :cowboy_hat_face:

Oversætte
1
L
Laura simmons
Oversætte
J
Julia
Oversætte
Show more posts

28758 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK