Converse
Converse
Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black
348 kr
(457 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farve:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

25173-00

Converse Chuck Taylor All Star Ox Canvas BlackFå sko er så gode at bruge i løbet af sommeren som denne lave skomodel fra Converse. Med et par Chuck Taylor All Star Ox Canvas Black har du den perfekte sommersko. De er velegnede til både drenge og piger. En klassisk sko, der er populær hele verden over.

Sorte canvassko med et stilfuldt lookDet, der gør skoene fra Converse så unikke, er, at virksomheden benytter et tyndt stof kaldet canvas ved fremstilling. Dette materiale er holdbart og lidt stivt, hvilket giver skoene det klassiske look, som de er kendt for. Ydersålen er lavet af gummi, og sammen med den bløde indersål får skoene en behagelig pasform.

Sko du kan bruge til altUanset om du vil have en stilfuld blazer eller en læderjakke til skoene, så passer det fremragende takket være det simple og elegante design. De lave sko passer til stort set alt. Brug dem til et par almindelige jeans, en kjole, eller et par fede shorts.

Pleje af canvasskoCanvassko er altid lidt mere skrøbelige end andre sko, fordi de ikke er så nemme at rengøre. Hvis skoene bliver våde, skal du lade dem tørre en hel dag, før de skal bruges igen. Brug lunkent vand og en mild sæbe til at fjerne pletter.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

R
Rugile Pucetaite
H
Hans

Most webshops ships next business day, so two business days and you probably have them.

0

Indlæg på andre sprog

A
Alicia Holgersson
Oversætte
P
Peter
Oversætte
J
Jenny

Jag ligger mellan 38-39 och tar alltid 38 i dessa.

Oversætte
0
Show more posts

31355 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK